SAATLİKLERİM LONg DEVAM EDİYOR,...
92250 göbeği saatlikte 92200 den devam ediyoruz
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
93100 direnci geçilebilirse 95000 hedefe girebilir. Geçilemezse 90.700 tutar mı bakmak gerekiyor. Tutmazsa tekrara 89.xxx hedefe girer. Tavsiye olunmaz tamamen hayal ürünü.YTD.
Eyyyyyy akape moodys te şapka düşer kel görünür ben sana söyleyim,.....
Pozitifede şapka düşüyor, negatifede,
şapkanın düşeceği kesin
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gelmiş geçmiş en büyük şapka,...bize(türk milleti) giydirmede kime giydirirsen giydir şapkayı,...
ben flat ettim arkadaşlar,...herhangi bir olumsuz sinyal yok amma,...yinede flat ettim,....düşüş olursa aşağıdan yerine koymaya çalışırım moodys e kadar,..
olmaz ise yapacak bir şey yok,...
epey kardayım zaten,..
sabah belli olur,
93121 geçilirse indikatörde kıvıttırmaz ise bu günüde düzeltip verebilir ama aksi değmesse,..
long süreklilik günlükte aksamış olur, ''h'' taki değene kadar,....
yani indikatör longta her güne h istiyor, o nedenle kıllandım,..
ama bu kıllanma flata çıkma nedenim değil,...sıkıldım,.....
10000 öyle almışım, 3000 böyle almışım,...yeni durumlara o şekil bakıyım dedm,
ama shortlama gündemimde hiç yok,.....
ya yükseliş devamı malsız seyrederim,...ya düşüşe realizeye long açarım,...
short ise gündemimde yok,...
apsd tek başına gösterge değil ama %1.6 yükseliş olan bir günde apsd -8664...enteresan..bu da "gıllandırıcı"
BANGA mühim
deniz (27.07.16), indregandi (27.07.16), kemo (27.07.16), TIFIL (28.07.16)
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri