...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
citiwan (21.07.16), deniz (21.07.16), foodengineer (21.07.16), indregandi (21.07.16), kaos (21.07.16), kemo (21.07.16), rüzgar (21.07.16)
neticede
95175 bir maliyetim, 89825 ikinci ve son maliyetim,...artık 5000, 10000 düşmeden alım yapmam,
dötü yiyen düşer di öyle demiştik
buradayız
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
buradan 120000 ve üstüne giderim ben,..
yani bakın temmuz sonu baskı kalkacak dediğim için
üstad olarak tükürdüğümü yalayamam,...
9 gün normal borsa olarakta 6 iş günümüz var,...
ve
en az 94375 üstü kapatmalıyımki bu tezim yürüsün,...
aslnda ben bunu 89xxx-91xxx seviyelerini brexite beklemiştim,....
ingiltereyi kurtardılar bizi batırmaya kalktılar, kalkıştılar...
kayıtlarımızda bu beklentim hep var,..son yükselişi kaçırmış ve bir türlü 3 d nedeni ile alım yapamamıştım,..
mecbur shortçu olmuştum bir seviyeden sonra
cüzdan sağlığım iyi, 75000 ve altına mücadele edebilirim, ...
bakalım analizler bizi nereye götürecek,...
deniz (21.07.16), foodengineer (21.07.16), kaos (21.07.16), kemo (21.07.16), TIFIL (21.07.16)
2Ç16’da %22 kar artışı tahmin ediyoruz. 2H16’da riskler aşağı yönlü.
Son raporumuzu yayınladığımız 22 Nisan’dan bu yana, Türk Bankaları MSCI GOÜ bankalarının %12 altında performans gösterdi. Parasal gevşeme kesintisiz devam ediyor ancak, Türk Bankaları diğer GOÜ Bankalarından artan politik tansiyon, jeopolitik gelişmeler ve İngiltere’deki referendumun yarattığı dalgalanma nedeni ile ayrıştı. Son olarak, geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen askeri darbe girişiminin hisse senedi piyasası risk primini arttırdığını söyleyebiliriz. Bu girişimin, henüz ekonomiye önemli etkisi olup olmayacağını tahmin etmek için erken, ancak tüketici güveni ve yatırım iştahında yılın ikinci yarısı aşağı yönlü risklerin daha baskın olabileceğini düşünüyoruz. Öte yandan, hükümetin alacağı ekonomi tedbirleri aşağı yönlü riskleri sınırlayabilir. Türk Bankaları’nın temelinin güçlü ve değerlemelerinin cazip olduğunu söyleyebiliriz. Bankaların F/K çarpanı iskontosu MSCI GOÜ Bankalarına göre son 5 yılın en düşük seviyelerinde (%26) işlem görmektedir. Ancak, politik tansiyonun devamı halinde, bu iskontonun devam etmesi beklenebilir.
Takibimizdeki bankalar için 2. Çeyrekte çeyreksel %22, yıllık %49 kar artışı öngörüyoruz. Tüfeye endeksli bono getirilerinde düşüş olsa da, mevduat maliyetlerinin gevşemesi ile net faiz gelirindeki artışın etkili olmasını bekliyoruz. Visa birleşmesinden kaynaklı ek gelir, temettü geliri, kredi tahsilatları, ve daha düşük ticari zararın da net kar artışında etkili olmasını bekliyoruz. Akbank (%25) ve Garanti’nin (%28) net faiz marjı artışı bakımından ve kar artışı bakımından öne çıkacağını bekliyoruz
Raporun devamına buradan ulaşabilirsiniz.
YATIRIM FİNANSMAN
deniz (21.07.16), foodengineer (21.07.16), indregandi (21.07.16), kaos (21.07.16), kemo (21.07.16), rüzgar (21.07.16), TIFIL (21.07.16)
başta gandi üstad olmak uzere yazılanlardan analizlerden oldukça yararlanıyorum
oldukça doyurucu ve yol gösterici.
deniz (21.07.16), foodengineer (21.07.16), indregandi (21.07.16), kemo (21.07.16), rüzgar (21.07.16), TIFIL (21.07.16)
benim penceremden bakınca durum şöyle
moodys not indirecek, bunu kesın güzüyle görüyorum eğer 180 derece politika değişimine gidilmezse
TRye topyekün savaş açılmış durumda
bunun karşı atağı milli mutabakat olmalıydı ama RTE topçu kışlası diyor
hala particilik yapılıyor memlekete karşı savaş açılmışken
deniz (21.07.16), foodengineer (21.07.16), indregandi (21.07.16), kemo (21.07.16), rüzgar (21.07.16)
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri