şimdi kendim al ypamayacam onu söyleyim pozisyonluğum devam ediyor,...yukarıda 100000 üstüne yazdığım sat emirleri var,....şimdilik,..duruma göre bunlarda kalıcı olurum duruma göre daha yukarıya yerlerini değiştireblirim,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
olan oldu (6.gün analizi) şimdilik ikinci analizimiz olan üstüne 7 gün sürecek yönsüzlüğümüz devam gibi gözükmekte,
98225 merkez,...7 günün durulacağı yer,...
7 gün dolmadan buraya 98225 gidişler trade nedeni olabilir, çünkü yön yok,...
Sn indregandi metatrader 4 ve 5 kullandınız mı hiç? platformu tanıyormusunuz?
1 tane close 1 tane open kullanın bence bu tarz indikatörlerde, anlatması uzun sürer ama yöntem bu
işe yarar bişi vercektim ondan sordum hocam
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri