...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
pallish yine bana exrem aldıracak,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
iyide düşmüş ama yazarken kaçırdık,...bekleyelim bakalım,...nasılsa mevcud longlarım var elimde,...
extremlerde mutlaka bir önceki kötü alış yerlerimi bir sonrasında iyileştirmeye çalışıyorum,....
mesela şu ana kadar en iyi yaptığım extrem dün 93500 dü bu gün 94450 den flat etim onu dolayısı ile,
93500 gibi açabilmem gerekli,...sonrasında bir hakkım daha var,...sonrakilerede hakkım var ama karar öncesi gerek yok,..
sanki yarın yukarı yapacak gibi hareket ediyor.
"Hayat; ölecek olanların ölenlere ağlamasından ibarettir."
son ayakta 5 lik ten sattı, 5 likten aldı,...5 lik alda kalır,
saatlik 94850 14 parametre dirençte,...kaldı
saatlik tepe dip ise 95025 dirençte kaldı
hep ayarlı sayın bilgin,....o nedenle sistem disiplin istiyor,..shorttaysa shorttur,..longtaysa longtur,..
ha böyle zamnlar için poz azaltılabilir, flata çıklabilir üzerinde düşünülecek ayrı konular,...
benim saatlikler seçimleri hep tutturdular dı, bense hiç uymadım, .....az poz taşıdım ama zararı önleyemedim yinede,...sonra kafa kafaya gelene kadar uğraş dur oluyor bir süre,..
cümleten günaydınlar.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri