foodengineer (09.06.16), indregandi (09.06.16), rüzgar (09.06.16), TIFIL (09.06.16), ufukercan (14.06.16)
usd nin bu dönemde rakibi dediğim üzere endex değil, sp ve emtialar,....
ha sp düşerken endex sp ye katılır bu ayrı konu,...ancak bir süredir endex le bir korelasyonumuz yok,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
foodengineer (09.06.16), kemo (09.06.16), rüzgar (09.06.16), TIFIL (09.06.16), ufukercan (14.06.16)
Abd işsizlik başvuruları 264000 kişi (beklenti:270000 önceki:267000)
indregandi (09.06.16), rüzgar (09.06.16), TIFIL (09.06.16), ufukercan (14.06.16)
ben yabancıları bilmem,
ilgi alanım,
4 haftalık periodun,
y mi yoksa t mi olacağı,....
çünkü peşinden gelecek 3 haftaya buna göre girecem,..
bunun içinde 99175 e veya 93550 ye sonlanma almam gerekiyor,....
bu araya ise girmiyorum,...alıp kaçıyorum,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
indregandi (09.06.16), rüzgar (09.06.16), TIFIL (09.06.16), ufukercan (14.06.16)
virajı usd döndü bu defa,....ama simulede harekete konu olacak ilerlemelere daha var,..
simuleleri ben çok anlattım,...bakanın anlaması gerekli artık,
son grafta durumu pembe yuvarlaklara aldım,...
dünkü harket simule tepeye gidip artık düşüşe geçeceğinden kaynaklandı,...
ancak oarada bir düz çizgi var,..onunda tüketilmesi gerekiyor,..
o düzlük muhtemel yatay yapabilir tükenene kadar
şimdi o simulede iki göbek rakam var,
1. 2.9115 rakamı
2. 2.9016 rakamı
yelpazelerdeki yelpaze içi fiyat hareketlerini bu iki göbek rakam kontrol edecekler,
örneğin long devam için biz 1. den çıkıp 2. üstüne taşacağız,....
ancak yelpaze içinde kalacak bu hareket,....bu olurda geri gelirsek yine bu iki göbek rakam devereye girecek,...
diyelim başka bir durum için direk bu kadar yeter göbekleri görmedendeyip alt kusurat yelpazeye gitti,..
oaradan al öneririm,
bu durumu sarı oklarla verdim zati
şimdi grafa bir daha bakalım daha iyi anlaşılır
ve bu macro bir olay,..bu macro bir süreliğine usd satıyor tüm globta yerini emtia ve sp ile ikame ediyor,..
o nedenle 10 haziran cfd lerin süresinin bitimi önemli,....yeni durum da ne yapacaklar
sayın rüzgarda bu nedenle sıkıştı,...sp bizden 2 hafta önce ala geçti
oysa buna 4 hafta ile başlaması gerekiyordu,..
şu 4 y veya 4 t olan
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri