Konu indregandi tarafından (09.06.16 Saat 12:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bilgin (09.06.16), deniz (09.06.16), foodengineer (09.06.16), indregandi (09.06.16), rüzgar (09.06.16), TIFIL (09.06.16), ufukercan (14.06.16)
son graf iptal,..zira 13:00 da 12:00 ı vermem gerekir,....çünkü barın ne şekilde sonuçlanacağını bilmiyoruz,...
baştan verirsek kırmızı girip 12:59 da yeşil çıkabilir,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bilgin (09.06.16), citiwan (09.06.16), deniz (09.06.16), foodengineer (09.06.16), indregandi (09.06.16), kemo (09.06.16), rüzgar (09.06.16), ufukercan (14.06.16)
bilgin (09.06.16), deniz (09.06.16), foodengineer (09.06.16), indregandi (09.06.16), TIFIL (09.06.16), ufukercan (14.06.16)
teşekkürler sayın citi anladım ben,...çok parametre var sistem üzerinde,..ama yinede tutarlı gözüküyor,
iki farklı rengin biri diğeri üstüne binmelerini beğendim,...
bilgin (09.06.16), foodengineer (09.06.16), indregandi (09.06.16), rüzgar (09.06.16), TIFIL (09.06.16), ufukercan (14.06.16)
şimdi benim geldiğim noktada bazı şeyler değişzmez,..yani bulunamaz üretilemez,...öle diyim,...
fakat kişi değişebilir,...bulunan sistemler değişen kişye göre ayarlanmalı derim,....
yani önce kişi değişecek,...sonra sistem bu değişen kişinin ihtiyacına binaen oturtulacak,...
yoksa parametreler uzar, kişi değişkendir olmadı bu defa parametre kısılır,..
ikiside olmadı bu defa periodlar ile oynama başlar,...
bu da olmayınca kişi yeniden formüllere başlar,...
ve her kişi arayışını kendi çapında yapar,...büyük olasılık dışa kapalılık, içe dönüklük kişide egemen olmaya başlar,...
o nedenle önece kişi değişecek,...değiştiği mevkide sabitlenecek, ben buyum diyecek,..sonra sistemi bu kişiliğine monte edecek,..
kolaylar gelsin önemli olan sisteme güven ve uyabilmek işte asıl mesele bu bence.
"Hayat; ölecek olanların ölenlere ağlamasından ibarettir."
citiwan yakınvade ne diyor longdamı.
"Hayat; ölecek olanların ölenlere ağlamasından ibarettir."
kişi kendi ihtiyaçlarını belirleyecek,.....eninde sonunda hatayı kişi yapıyor,...
kişi kendini nötürleyecek,....sabitleyecek, sonra herhangi bir ortalama sistem bulup bu sistemin kendine uyup uymadığına bakacak,...
bence bu,...kişden başlıyor, kişiye dönüyor,...pozitif, negatif
bilgin (09.06.16), foodengineer (09.06.16), indregandi (09.06.16), TIFIL (09.06.16), ufukercan (14.06.16)
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri