sayın indregandi cok teşekkürler yarı pozu kapadım biraz daha düşerse biraz daha kaparım.biraz nefes aldırdı bu düsüs.
sayın indregandi cok teşekkürler yarı pozu kapadım biraz daha düşerse biraz daha kaparım.biraz nefes aldırdı bu düsüs.
citiwan (03.05.16), deniz (03.05.16), indregandi (03.05.16), kemo (03.05.16), TIFIL (03.05.16)
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bir nevi uçak krizi-2 sinemalarda
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
burada bu siyasi krizde borsa açısından sorun şu;...
1.bir taraf karar vermiş diğer tarafın düğmesine basmış,....
2.taraf durumu tescillenmiş durumda,..artık taraflar,..
3.zaten devir teslim yapıldığında ben bu işte sorun algıladım vaktiyle,...
yani biri biraz olsun milliyken, diğeri tamamen ecnebi, geçen dedik burada,..silahı bıraksınlar çözüme devam diyecek kadar aymaz, diğeride çözümün başlatıcısı,...buzdolabına koyanı,...
4.vatana millete hayırlı olsun,...yani bu işin sonunda hayır var,...
sonuç:
biri bu işten tamemen millici çıkar, diğeri tamamen ecnebi çıkar,...iki ara bir dere bu saatte olmaz, olsada sürmez,..eğer bunu yapmazlarsa iki yaşamda kısa demektir,...yani kavga var sonuç istiyor,..
kavga yaşam istiyor, yaşamak belliki kavgaya bağlı,..
birinin gidecek yeri var, diğerinin yok, buda kavganın dozajını belli ediyor,...
galip gelen millici oluyor(haliyle tamamen illuzyon),...galip gelen tamamen ecnebi oluyor artık, yaşarsa o şekil yaşar...yani yabancıların buradaki bürokratı gibi,...aynen seçildiği günde olduğu haliyle,...
yani beraberlik bu saatte artık yok, çünkü düğmeye basılmış, yeterin artık yettin gari denilmiş, anlaşılan biri diğerinin sahasında epeydir dolaşıyormuş,..
biz şimdi bu kuş dosyası yokmuş gibi klasik zamn teorisinden hareket edelim,...
101525 test edildi,...101125 şu an dek görülen en düşük fiyat oldu,..
zamn bir şekilde kuşları martıları nasılsa buluyor,...sonuçta pelikanda bir kuş,...
ilginç usd zar dada kuş dosyası var;
demekki globaliz,...
bu adam ne diyor yahu doğruluğu akp ye yakınlığı biliniyor bu gazetenin ...
http://www.haberler.com/fatih-altayl...403436-haberi/
deniz (03.05.16), indregandi (03.05.16), rüzgar (03.05.16), TIFIL (03.05.16)
sp 2067.x te,....
fuull flatım,....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri