cümleten günaydınlar.sayın indregandi bulabildiniz mi bi yer?
cümleten günaydınlar.sayın indregandi bulabildiniz mi bi yer?
citiwan (05.04.16), deniz (05.04.16), indregandi (05.04.16), kemo (08.04.16), teoman85307 (05.04.16), TIFIL (05.04.16)
kırmızı puntolar ve simulasyon da gelinen son durum;...
geçen haftadan
1 ve 2 maddeler üzerinde yoğunlaştık,..dün 2.maddeyi icra ediyoruz dedik,...
5 gün vardı,..
sp için kalan 1 gün,
bu 1 günde sp,
2043.x si hemen vermemek için 2067.x se doğru geri tepebilir,..
bu bizde 102675 e doğru geri alış demek olur,...ki bu hareket 101300 den çıkışlı olur,...
sonrası işte kritik,..
simulasyonda
sp için 5 güne varacak bir düzeltme, bzim için 2 güne varacak(son 3 gününü kestiremiyorum, ama 2 gününü tahmin edebiliyorum ) bir düzeltme gözüküyor,..
sp ve bizi bir düşünürsek,...sp nin ilk iki günü ile bizim ilk 2 gün arasında bir uyum var,...
böyle durumda macör endex se bakılır, yani sp ye,...
öyleyse ;
sp için ilk yarına bakacağız,...2067.x se doğru bakın 2067.x demiyorum doğru diyorum bir hareket olacakmı,...
ikinci olarak, bu hareket sonrasında 5 gün düzeltme başlayacakmı buna bakacağız,
öyleyse
sp nin 2067.x altı kalışı, kalması halinde 2043.x se doğru fiyat hareketleri bu 5 günün konusu olacak,
yani bir düzeltme için sp 2067.x altında kalmalı, vob ise 102675 altında kalmalı,
sp deki 2067.x sin vobda 102675 oduğunu öteden beri biliyoruz,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sözün kısası daha macör düşüşler için çaya çorbaya,
2067.x,
macro da yükselişin devamı için 2067.x üstü kalış,..
2067.x bir daha geçilemesse 2043.x hemen bakılacak diğer referans olacak,...
101300 nokta 1 ihlal de aldık,...günlükte en az yataydayız,..yatay gereği long poz artık 101300 LLV den yarına takip edilmeli,..
şimdi kırmızı puntodayız,....yani 2043.x si hemen verecek mi bölümünde,..vermesse 2067.x se doğru demiştik,...
short pozisyon da kalanlar bu durumda,....
sp 2067.x se göre,...
14 std saatlikte 102100 e göre,
14 std günlükte 101300 e göre,..
short pozlarını devam ettireblirler,..
kritik için +1 gün kaldı,
şu demek biz kapandıktan sonra sp 2043.x si vermeyip
yukarılarsa,
burası ilk 101300 (+) odaklı, ikinci 102100 odaklı olabilir,...
bütün bunlar 23:00 a göre ortaya çıkar,
öte yandan olası düzeltmeyi almak için
102675 veya 2067.x altında kalan fiyatlar bu değerleri geçmedikçe yeterli olabilir, yani short ta inatçılar buralara kadar pozlarını koruyabilirler,
fiyatlar zaten gelemesse hiç sorun kalmayacak,...
.....fiyatlar zaten gelemesse hiç sorun kalmayacak,......
bir şekilde fiyatlar 102675 üstüne tekrar atarsa,
FED olabilir, yellen olabilr,...
diğer ifade ile sp 2067.x üstüne tekrar kalırsa
yukarı tahminim 104800 (+) olur,..
dahada bir şey beklemem,..yani bir düzeltme olmadan beklemem,...
ben öteden beri usd long gidyorum, endex short gidiyorum,...ama pozumu endex te hiç tutmadım,..fena trade ettim,...ve profit aldım,...
yarın yine shortlayacam endex tarafa,....
ama bu shortlarımı 104800 (+) de hesap ederk atıyorum hep,....
104800 nedir,
zamn tepesi,...
bunlar şimdi koşuyorlar,....
derler ya nahınada vur mıhınada o hesap,...
ama zaman çok aşağıda kaldı desteklemiyor,..işte bırakın desteklemeyi nerde ise zamn tepesine oturacaklar, 104800 (+) işte bu zamnın tepesi,...
zamnda total 3 haftalık bir yaylanma var,..öyle görüyorum,...salınım, titreşim,...
ve boşlukta olan fiyatlar bir zamansal destek olmadığında iki tarafada salınım yapar sonra birini tercih eder,
işte 104800(+) giderse (yukarı salınım) aşağıya gelir,..
veya 102675 ten zaten aşağı gelir,
bütün meramım anlatmak istediğim budur,
burada shortçu kesime düşen olasılıkları hesap ederk poz açmalarıdır,...
yoksa sıkıntılar yaşanabilir,....
bol şans bakalım,...
iyi okuyalım ne demek istemişiz anlayalım,....pozlarımızı buna göre briç oynar gibi en kötü declarationa göre açalım,
artificial declarationdan sakınalım,...
zira yazacak çok şey var daha,
hele bir düzeltelim, o yazacaklar on dan sonra,...
cok teşekkürler sayın indregandi.aynı zamansallık sp de kaçı gosteriyo acaba?
citiwan (06.04.16), deniz (06.04.16), indregandi (05.04.16), kemo (08.04.16), teoman85307 (09.04.16), TIFIL (06.04.16)
sp ye bakmadım bile,
şundan:
spnin küçük hareketlerine biz kaba dalgalar çiziyoruz,...bizde fırtınalar kopuyor,
çıkış abartılıyor, düşüş te öyle abartılı oluyor,....
bu nedenle bizde tepeler ve dipler çok daha belirgin oluyor,....
bir de misyon farkı var,...
biz daha çok para kazanılacak mekan görevi görürken sp global finansı yönlendiriyor,.....
işte 2009 mart şimdi kaçtayız 2016 martı geçtik,...7 sene dile kolay,....
bu 2067.x sonuçta çok önemli,...buraya kadar yada devam rakamı,...
sp yay çizerek yükseldi, yay çizerek düşeceğe benziyor,...
2067.x tam da bu yay işine cuk oturuyor görüntüde,...ama 2067.x üstünde kaldı ve 2300 lere doğru gitti form değişir,....OBO lar gündeme gelir,
dolayısı ile 2067.x e pür dikkat,....
3 hafta dedim ya,
3 haftada bir netlik ortaya çıkar, 3.haftasına doğru,...
bu 3 hafta yatay gösteriyor,...bu gün bahsettim,...yaylanabilir dedim,...
3 hafta bitince psikopatı bir yere bağlar elbette,....
işte bakın mesela,..
bize 101300 dedik,...nerde ise 101325 le günün 2/3 ünü geçirdi,...
sp ye 2043.x hemen vermeyebilir dedik, bakın 2043.x in az üstünde savunuyor,...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri