...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yani sayın aticik,
saatlik 97775 üstü kalırsa,...long devam olacağından,...........
günlük, haftalık, aylık .................................................. ......................
ama bu saatilk hareket olmadan yürümeden saatliği icra etmek durumundayız,...
piyasa cari ve saklanıyor,
yada sayın aticik, bu sisteme göre 95525 günlük için stp bekleyeceksiniz, bu stp ile FED kararını aradan çıkaracaksınız,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
saatlikte içinde bulunduğumuz duruma göre şu an herkesin şansı,
%50,%50
97775 (+) longa %51
97250 (-) shorta %51
son uv anlizlerimiz ki öncesi de var
ayın 11 inde ve ayın 12 sinde yaptığımız analizler,
sayın rüzgarın sorusu üzerine,...
günlüğü ise i, ii,....diye sıraladık,
oraları bir okuyalım,....
basit olan,...
sarı oklar simulatif son,..tarnjlar son akımın bir bir doğrulama rakamları
yani py seni 114055 tepesinden, 83480 dibine kadar,....tam 12 ay
basabilceği kadar basmış,...ve indikatör artık bitmiş,...
koncoktüre bakılarak(işte suriyedeki ceopolitik gevşemeler, rusyanın konuşlu askeri gücünü yumuşatması, tr için anayasa ve başkanlık işleri v.s), yani barometrik basınç, ew deki deniz durumunu ve dalgaları yaratan ana etki,....
yeni yönü izlemek gerekiyor,...bundan sonra indikatör tam 12 ay düşecek,....
işte bu indikatörün düşüşüne doğrulama rakamlarına bakarak py ve fiyatlar tersine yükseliyorsa,
bu bir büyük zigzag demek,...
tersi bütün durumlar yine ama bu defa yeni bir short akım demek olacak,...
ilgili analizler,
özetle 12 ay up için bilebiliyorum, çünkü indik davranışı belli,..ama down için bilemiyorum,...
o nedenle short akım eğer olursa
yine ama bu defa yeni bir short akım demek olacak,...
ama o büyük resim öncesinde bir düzeltme bekliyoruz ve büyük resmin bu düzeltme sonrasında olup olmayacağına bakıyoruz,...
dolaysı ile büyük resimden önce bu bölümle ilgiliyiz,
i, ii serisini ctesi yazdım, bu gün çarşamba ve fed önündeyiz,...
flat ettim,
97275 üstüne atarsa tekrarlarım,..
usd ye artık dokunmayacam,..kalan longların flatlarına boyun eğecem,...bayağı bir poz flat ettim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri