usdtry de
yarın saat sabah 05:00 dan itibaren yeni muhabbet,
artık ya full çıkar, ya fuull düşer,...
hangisinin olcağını dün verdiğim saatlik tepedip rakamları 2.9577 ve 2.9442 den takip edeceğiz,...
usdtry de
yarın saat sabah 05:00 dan itibaren yeni muhabbet,
artık ya full çıkar, ya fuull düşer,...
hangisinin olcağını dün verdiğim saatlik tepedip rakamları 2.9577 ve 2.9442 den takip edeceğiz,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
xu030 da
günlük sistem al devam ediyor
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
saatlik
zig-zag simulasyonda
günün ikinci realizesi için uygun zamn dilimi
15_16 arası,...
olursa sabahkinden daha kuvvetli gelişebilir,..
topiği seyredip kılını kıpırdatmayanlar için yasaklı listesi düzenliyorum,
izlemesinler beni bunlar
bu liste kafamdakine ne derece hizmet eder etmez mi bakacam artık,...
ben açıkça söyledim buraya sabah günaydın gelmesse yazmam dedim,
bu defada aynı arkadaşlar hep günaydın diyorlar,
bu gün terör nedeni ile yazmak durumunda kaldım,....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri