garan balkon rakamının 7.36 nın altında bunu unutmuyoruz,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
88450 bu bar 09:00 barı için hedef gösteriyor, sonraki hedef 10:00 barında belli olur,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
finalwave (19.12.15), indregandi (18.12.15), rüzgar (18.12.15), sszul (18.12.15), TIFIL (21.12.15)
dün seans izleyemedim, sabah biraz baktım ve sonrasında işim vardı,
ama balkon rakamı çok önemli,
bunlara dış destek varmı yokmu, 7.36 bunun rakamı,
mesela dış destek yoksa rusya burayı sallar, ama dış detek varsa rusya ve putin etkili olamaz,..ölçlü gerginlik halinde kalır,
bu meyanda israilin atakları geldi hemen,
işte tazminat ödemeyi kabul etti ve d.gazı tr den avrupaya satmak istiyor v.s,..
sonuçta kürt koridorunun diğer adı israil koridoru,..
7.36 hep bunları ölçen bir rakam, öyleki alayını ölçüyor,
iş sadece bunlaraı birbirlerine bağlayabilmek,
rakamınıza güvenirseniz hepsini bağlarsınız,
alaylarını tümenlerini bağlarsınız,..
öte yanda faiz hareketinin hedefi
usd, dolaysı ile usd nin FED in bu hareketini EMRG lerde ne kadar takıp takmayacağı önemli,
rakam 2.9757,...
FED in yaptığı iş,
aslında bütün açıklamalarda kendisine atıfta bulunuyor,..kendi datalarını sergiliyor ve işte ücretlerde enflasyonda buna hedefler koyuyor ama aslen global ekonomiyi soğutmak istiyor,
zira 1 kere faiz artırıyor, sonra gelecek 4 faiz artırımınada sinyal çakıyor,..
bu arada yellen e ben çok defa burada yaşlı karı gibi yakıştırmalarda bulundum, deil, çok sevimli ve şirin bir kimse,...
Garan artıya geçmiş hayırdır İnşallah
finalwave (19.12.15), indregandi (18.12.15), rüzgar (18.12.15), sszul (18.12.15), teoman85307 (18.12.15), TIFIL (21.12.15)
dün ben usd shortlarımı ve endex longlarımı verdim ve flata çıktım,
şimdi bu yelpaze üzerindeki ovallerde poz almak istiyorum,
tabiki orta oval bir pozlanma yeri değil benim için,
düşüşler analmlı şekilde olursa long açmayı,
yükselişler anlamlı şeklide olursa short açmayı ama bir üst veya bir alt yelpazden bunları yapmayı amaçlıyorum,...
tabi pala beni kandırmassa
garanı ölçü alıyorsan
sadece buna bakılmalı, + geçti long kovalanmalı - geçti short kovalanmalı,
fiyatların şu sıralar yakın olması bir avantaj sunuyor,...
burada sıkıntı, garan hissedilir + da yada hissedilir - de olduğunda başlar,
orada da işte saatlik trader,
14 std ler v.s, destekler,..
zira garan bize 7.36 dan genel bir ''al'' yada genel bir ''sat'' sunacak
şu an yakın olduğumuzdan geneli kaçırmamak için kovalanmalı,..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri