...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sayın indragandi sahsen benim için her analiziniz ayrı bi onem tasıyo.sizi yormayacak olan hangisiyse onu takip ederim.
hepsi yoruyor artık,
non stop working, 7 / 24 gittik,...bu bedende yorgunluk yapıyor,..
O nedenle bir tane verip çorba nasıl pişerse gitmek gerekiyor,...
Bu hhv olarak verdiklerim hakkaten çok iyi,..en iyilerden diyebilirim,..
5 liğide iyi, saatliğide iyi, bütün periodlar için iş görür,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
5 lik şu anda
96550 den dün almış,...desteğe göre konuşursam 98000 de,
1450 puvan yapmış,..kaldıki destek yukarı yürüyecektir,...
üstat sizi gayet iyi takip ediyoruz
sizin için kolay bizim içinhan gisi iyiyse onu yazınız
teşekkür
en kolay saatlik olan saatte bir yazıyorsun,..
5 likte kolay bir alıyorsun satana kadar bayağı süre geçiyor,..yada tersi,...
o halde saatlik rakam verecez,
5 likte trendleri verecez, yani al veya sat durumunu saatliğin altında ama 5 liğe göre verecem,...
5 likte hhv vermeyececem,..sadece trade olacak,...
saatlik haricinde 5 likte trend değişirse bunu mecbur verecez,..5 lik desteği yada direnci mecbur verecezki, py dönüşünü bilebilelim,..sezinleyebilelim,..
çünkü ben herd urumda geç kalacak , sat veya al demekte
http://www.bloomberght.com/haberler/...arsiya-karsiya
Dışarı çıkmıştım geldim. Formu kontrol ettim. Sayın indregandi makro yorumla ilgili harekete geçirmem noktasında biraz sitemli olarak yazdık artık bezdirdi bunlar beni dercesine bir serzenişte bulunmuş ama yine muhteşem tespitleri yapmış. Elinize sağlık sayın gandi. Fikir mütelası yapıyoruz bizim de ufkumuz açılıyor. Hele şu piyasa da 3 ayda alıp 2-3 de 2-3 katını veren bizler bura olmasa daha fena oluruz. Defatçe yazdım ve defalarca cevap verildi. Şimdiki benim durumumda buradan önce lan ama ters deyip zararı alıp satıp long yapıp ordan bir darbe alttan bu sefer döndü bir darbe de ordan sonra fişi çekerdik. Bunu büyük bir oranda kırdım ama kıramdığım şekil 1-a daki benim durumum da görüldüğü üzere girmek, dön-gömlek pozisyona girmek. Kısacası yönetemeyeceğim pozusyona girmek. Umarım burdan bir gevşeme gelirde kurtarırsam pozisyonu bu sefer don gömlek olayını da dikkat ederim herhalde. Biliyorum sayın indregandi defalarca yazdı. Ama bir müsebet bin nasihattan evla olduğunu anlayacağız herhalde.
Şimdi benim yine şehir dışına çıkmam lazım. CM'nin dibinin kıyısındayım. Kontrat rakamları düşmesine rağmen burdan döner mi ? Umudum bu ama dediğim gibi ben ne zaman izleyemeycek olsam en az %1 yukarı var. Bunu da biliyom ama bir umut , tükenmeyeni bendeki
Gandi üstadım sizi hangisi daha az yoracaksa onu tercih edin. Her analiniz ufuk açıcı. Ben çok kısa vadeli anlık yerine biraz daha orta ve uzun vadeliyi tercih ederim.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri