net olan bir şey var ki kime hizmet ettikleri belli
kirleten de üstadları kaçıran da
net olan bir şey var ki kime hizmet ettikleri belli
kirleten de üstadları kaçıran da
Citiwan kulakların çınlıyordur umarım 9,15 vıop açılıyor senı anıyorum
17 ,45 kapana kadar ahlaksız , utanmaz herif.
o halde çomağı da hazır tut Lefter.![]()
Luzumsuz birileri yüzünden takip ettiğimiz bir kişiyi daha kaybettik heralde bi yerlerine kına yakarlar.Fikirlerine uymuyorsa defol git sana zorla aldırıp sattıran mı var yada fikrin varsa sende yaz niye insanlara çamur atıyorsun ki,noldu şimdi eline ne geçti hiç .
Ama söylendiği gibi bu insanların kimlere hizmet ettiği açıkça ortada...
la pala niye aldın niye verdin tupraşı..
kemo (13.08.15)
bi ...lama vardı burada artislik yapan tepki göstersene üstad diye.
ne oldu ..çına kalorifer sopasımı kaçtı sesin çıkmıyor..
site kapanıp duruyor...![]()
Laros abinin değerleri olaydı ne ii olurdu..
hayırlı cumalar inşallah gelir en yakın zamanda benim udum var hala
hocam bagri bi ugrada selam ver sevenlerine
larossian hocam...bunca yıllık emeklerinize.. bu topiğinize..ve bizlere.. sizi sevenlere ..lütfen sahip çıkın...
gerçekten yazık oluyor....
"O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler..." Yaşar Kemal "Demirciler Çarşısı Cinayeti
"Bir zamanlar bu şehirde konuksever, sıcak yürekli, dost canlısı iyi insanlar, ceren gibi, kırmızı mercan gözlü, uzun boyunlu, kalem kulaklı, suna gibi cins atlar vardı. Onlara ne oldu?" Yaşlı adamdır ki, azıcık doğruldu, ak saklı kirli, titredi, yüzü eski bir ışıkla parıldadı, derin bir aaah dedi, ciğeri söken. Aaaah! Duvara sırtını iyice verdi. Neden sonra gözlerini açtı: "O iyi insanlar," dedi, "o güzel atlara bindiler çekip gittiler... Aaaah! Aaaaah! Aaaaaah!"
Günaydın ..
Larossıan abıyı buluyoruz forumu kaybediyoruz şaka gibiLanet olsun bunları yapanlara
Hocam başka bir yere taşınalım uygun görürseniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri