öte yandan metropol de esas ekonomik görünümdeki zayıflamada bu yukarıda dediğim anlamda mevcut gücün zayıflaması ile diğerine %sel oy devşirebilir,
sinekten yağ çıkarma işleri,..
öte yandan metropol de esas ekonomik görünümdeki zayıflamada bu yukarıda dediğim anlamda mevcut gücün zayıflaması ile diğerine %sel oy devşirebilir,
sinekten yağ çıkarma işleri,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
dolara veriyorlar üstadım..2.73 e geldik bir anda...bence 2.71 çok uzak değil...
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
deniz (24.04.15), finalwave (25.04.15), indregandi (24.04.15), kemo (24.04.15), rüzgar (24.04.15)
desteğimiz 2.7101 den şu sıra 2.7108 de,..
2.7158 olduğunda realize gelir ikinci yer orası, ama bunu nezman yapar ne kadar yürü açıkcası bunu göremiyorum,..
orada şu
2.7290 altına gelirsek ii olur,..yoksa yok,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
düşmeyen usd, düşmeyen borsa denklemi devam ediyor,
7 haftalık yatayın bu gün son günü,...
inşallah diyelim nemalarımız alalım,..
nemalar bana, ana poz palaya,..
üstadım 2.7290 a çarptı yine çıktı![]()
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
boncuk (24.04.15), finalwave (25.04.15), indregandi (24.04.15), kemo (24.04.15), rüzgar (24.04.15)
"osman ağam usdtry değil, vadeli olana bakacağız, sen sanırım usd tryeye baktın,.."
evet üstadım pardon..o rakamı izleleyemiyorum yalnız![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri