...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ben isterimki alıntı yapalım herhangi bir kişi olabilir ve bunun üstünden gidelim,
diğer türlü benim için çok zor, geçmişe dön alıntı yap, hatırlat, bu defa yeniyi yaz,...
zamana atıfta bulun o esnada,...
o nedenle kendisine mantıklı gelen yereleri arkadaşlarım hem belirtsin alıntılasın hemde bize hatırlatmış olsunlar,....
bunlar varsa analizlerdeki tutarsızlıklarda olabilir,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şimdi
5 lik tepe dipte
100375 bir önceki,
100650 şimdi oluşan ve 100200 şimdi oluşan ,
bunlar hep hat oldular,....
ve longun burasını geçmesini sağlayacak longu bu manada besleyecek,
x nedenle oluşabilecek usdtry realizasyonu dışında bir olay bence yok,...
Hükümet yetkilileri bir taraftan Pkk ile görüşüyorlar ,10 madde üzerinde anlaşıyorlar .
sonrada seçim propagandası yapıyorlar diye karşı çıkılıyor .ölümlerle sonuçlanan kanlı olaylar meydana geliyor.
o nedenle tamamen usd try etkisene açık bir haldeyiz,...ve bu iş eninde sonunda seçime kadar iktidarın yıpratılmasının
buraya dikkat
derecesi ile alakalı,..
yani bana göre bu bir derece konusu,..
(çünkü yukarıda alıntılarda onunda istendiği sonucuna varmışız)
derece işi ise seçimden önce bana göre sonlanacak,..zira bu yıpratılmanın derecesi,..
öyleyse
usd try seçimden önce bir mola verecek,
seçim sonrası duruma göre koalisyonu kastediyorum,..
oluşma oluşamama mevzularına göre yeniden sahne alacak
diye düşünüyorum,...
ve zamnda usdtry ile endex keza sp hep başabaş geliyor
burada geçiş haftaları dahil yazdım,....totali 4 dikkatli olacağımız hafta,
100675 ise zamn rakamı,..bunun altı bana göre göçük,...
yani toparlamassa eğer bu göçüş başladı,..zira gelecek hafta rakamı 101575 ..daha da yukarıda,..
zira hatırlayın 3 haftalık agresif 100675 ten belli olacaktı,...
yatayda bu hafta kalanı ile gelecek hafta için hali hazır yaty şansı var ancak rakam
100675
buna karşılık usdtry nin makas açtığını söyledim ama dediğim gibi bu iş 4 haftaya yayabilir,
örnekler verdim endex dedim 20 hafta obcektif düşüşe 4 hafta yükselerek başladı dedim, dün paylaştık bunu,...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri