des 106275 devam ediyor,
sinyal short,..
şu demek bu short sinyal olsa dahi 106275 biz zorlanma yeri bende oraya gelirse flat olacam
106950 den ikinci poz açtım,..
des 106275 devam ediyor,
sinyal short,..
şu demek bu short sinyal olsa dahi 106275 biz zorlanma yeri bende oraya gelirse flat olacam
106950 den ikinci poz açtım,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu pozlarda opşın kullandım, yani 107150 üstü short açacağım pozlar bunlar,
py gitmediği için bende bir kaç yüz puvan erken açmış oluyorum aslen,..
bu nedenle rahat hareket edebiliyorum,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
long devam tekrar 700-800 arasında bir rakam var o nedenle system afallıyor, yakalayamadım rakamı henüz,..
25, 50, 75 hangisi,..
yazdığım zig -zag olayına gore haftaya bu pynın tersine girmemiz gerekiyor,
bundan da bir sonraki hafta yani 1 mart startlı ana py başlayacak 20 hafanın kalanı işleyecek,
bu ana py için 1 mart pzartesi başlar cumasına kadar belli olur demiştik,
eğer long gidecekse bu ana piysada hani şu 117150 dediğimiz şekilde bu vade sonunu düşük kapaması gerekir ki,
nisan vadeye short devam edecekleri en düşükten maliyetlendirsin,
tabi düşük kelimesi bu manada görece düşük,..zira ağanın katlanamsı gereken kendi short maliyetide var
bu arada kendisi ile birlikte long açanlarda en düşükten açmış olacaklar, tabi sayıları az olacak çünkü shortlar için görece düşük bir py tertiplenecek, bu durumda herkes kötümser olacağından long yapabilmek zor olur
senaryoda tersi ise tersi dir, yani ana py short gidecekse 1 marttan itibaren, vade sonunu azami yüksekten kapama gayretinde olabilir, görece yüksek dielim,..
işte bunun ayrımı aynen 107150.......
bu rakam,...
bu tezgahların hepsi bu rakamlarala ilgili,...
diğeri bakın 105150,..fiyatların fırlatıldığı son rampa,..
107150-105150
açılışta bastı, geri aldı,
az once bastı geri aldı,
terbiyesizleşti iice,..
106275 devam ediyor short devam ediyor,...
bunları bu terbiyesisleri düve düve öldüreceksin,
keh, keh,..
kar almaktan fenalık geldi iki gündür,
küçük hareketlr yapınca mecbur çift pozisyonların bir tanesini kar al şeklinde kullanıyorum,..
üstad merhaba 106,400 ve 106.000 önemli seviyeler gibi micro bazda .....buralar görüldükten sonra ben tekrar az yukarı alıp 107,000 üzerine pazartesi yatay az hareketli gözü aşagıda piyasa ne pazartesi 2. seans ta hazır bahaneleri varken ( salı spk) aşağı alıp çadırda saklanacaklar gibi düşünüyorum ...
siz nedersiniz .... marta zaten 106,2xx üzeri girseler yeni vadede 107,150 veya 107,325 üzerine otomatik kaçacaklar ..geçen yaptıkları gibi ....
burada dolar la beraber yükselmemiz gerekir bence
hayırlı cumalar dilerim
1 mart günü o olcak strat alacak,
ama şimdi olacak olan haftaya yani vade kapama,
vade açma,...
107150 üstüne gitme veya 105150 altına inme,
haftaya,..
sonraki hafta 104100 ve 1 mart başalayacak, pt-cuma meselesi,..yön çıkacak,
benim senaryom bu şekil,
genelde tutar benim senaryolar,..
fake de yön tutmayabilir (gerçi rakmlar koymuşum, 107150-105150) ama bakın tuturmuşuz adına fake demişiz,
keh, keh,..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri