günlük ise şu sıra 111475 ten 111300 e geriledi,
fiyat yükseldikçe düşüyor,
cuma 111775 ti,...
kısaca 109650 kırılımında bekliyor ama şu anda trade var,...
volatilitede ise kalan 4 haftanın 2. haftasındayız,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
oynasınlar bakalım medeniyetler ittifakı,..dinler arası diyalog,...
hem parallel, hem piyasa,..
sonuç parallel piyasa,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
çok oynadılar bozuldu yine
extreme short seviyem,
112625 üstünde şuan için 113675 grafta görüyorsunuz,
orası geçilmeden extrem shortlamam paralel piyasayı,
once 112625 geçilecek sonar o değişken değer geçilecek, getiri eğrisi dediğim,..
mevcut shortum ise devam etmekte,..
bu arada Sabah güzel fake yaptı,..
112625 e 113525 oldu, önceki 113675 ti,..
erkenci 5 lik satta ancak,
111625 altına kalış olmadan bu sat yürüyemiyor,..
Neyse dostlar yazılara ara vereceğimi söylemiştim,..
Inat devam ediyor görüldüğü üzere, benim tahminimde inatçıdır değişmez,
içinde bulunduğumuz hafta dahil 3 hafta oynaklık olacak diye düşünüyorum,
değişiklikler olursa aralarda yazabiliriz
yeniden bol şans,...
Iyi akşamlar cümletEN
sayın indragandi sp de 1972 onemini koruyo di mi?cok tesekkürler
koruyor sayın rüzgar ama işte sp de 0.1 bile önemli,..
yinede bizim ölçümüz o şekil sp de,..
iki aralıktan bir yana devrilmeliki kuru yükseltebilelim,..
biz çok daha güçlüyüz şu sıralar sp den,..
siyasetten başka açıklaması yok artık,...
3 hafta bir oynaklık var,..sonar yükseliş devam edecek
diye yazmıştık,..
dolayısı ile temkinli short olunmalı,..
ben biraz maliyetimi iyileştirdim,..
daha yükseklerden devam edecem shortuma,..extremlerim o şekilde olacak,
şu sıralar düşüşler olursa eğer bu defa elimdekiler kazanacak,..
kendim bu şekilde hazırlığımı yaptım,..
şu an gözükende saatlikte trend yaptılar ve satışa razı olmuyorlar,
112625 üstüne bakmak istiyorlar,
ayrıca kur için yazdığımız macrolar önemli görülmeyende,
demiştik ya,
örtülü parayı almaya geliyorlar,..ve örtülü para mevcut siyaseti besleyebilmek için longa konuyor,..
dolaysı ile bu amaç için TR ye giren yurt dışı ve sp kaynaklı görece yüksek usd ile karşılaşıyor burada,...
haliylen zarardan kurtulabilmek için TL yi vermiyorlar yada kar için daha yukarı dayamalılar fiyatları yoksa zarar,...
her durumda geçmiş sayfalarda macro indik yorumlarında yazdığım üzere sayılı günler ama,..
düşüş için 3 hafta ve sonar final yükselişi yapacaklar,..dolaysı ile cüzdan buna hep hazır olmalı,...dayanıklı hale getirilmeli,..
sonuçta işte düşüşler yazdığım oynaklık süresince 3 hafta için olanaklı varsa bu bölümde var bunu bile alamıyoruz,..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri