tepik geliyor... ya nasip...
15:30 bari...
beklenti icindeyiz...![]()
tepik geliyor... ya nasip...
15:30 bari...
beklenti icindeyiz...![]()
büyük orta doğu imparatorluğu paralarını vermiyor bunların,
keh, keh,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
birazdan Dow u salarlar muradimiza ereriz.
down sendromu yasiyor l..vuklar.
üstad gold a baktiniz mi?
olay belli oldu yani bizim macro indik belli, bu sabit...
bunlar fazie girmişler merkez faiz indirmeden kar yazamıyorlar, buda sabit,..
usd yr yüklenseler bu defa hem faiz kaleminden hem borsa kaleminden zarra yazacaklar, üstelik paralarını dolar bazında daha yukarıdan yerine koymak zorunda kalacaklar,
bu faiz indiriminin alt bölümünde borsa desteğine long olmuşlar, sp düşüşüne takıldılar oarasıda kapalı,..
bu meyanda belli bir yere düşseler shortlar kendilerini toparlayacak bunada yanaşmıyorlar,
v.s
sonuçta bu manzara ortaya çıktı,...
elle tutulur tek tarfları ise her yeri kaplamış olmaları, aslında başka bir gçlü el gelebilse, alayının ...na kor,...
buna hem merkez izin vermez, zira oda seçime endexli, imparatorluk gereği,
yani sokakta ters düşen itler konumundayız,
keh keh,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
dün şu benim yazıyı aradım bayağı mirza,..benim huyumdur bilirsin, once belge koyarım sonar üstüne analiz yaparım,..
bulamadım yazımı,...
aklımda kalan total 27 hafta long demiştim,..ama bunun 16 .haftasında agresif long olacaktı,...
16 hafta daha dolmamıştır,...
tekrar bakarım analize,...kaç hafta yemiş long effendi,..
meraklısı varsa yoksa uğraşmıyım,..![]()
en iyisi analiz yapmamk,..bekleyelim ne olacaksa olsun,..
çok az kontrat düşürdüm geçen yazmıştım,... düşüşe 109200 den çıktığım,..geriye kalanı short tutuyorum,...
bari düşmana cephane vermeyelim,...
üstad, gösteriyor elletmiyor...
sabır...
patlıcanı mı değiştirsem acaba,..
bak mirza senin son bulduğun kabak mükemmeldi,
çabuk vaz geçip totemi bozdun,...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri