5 dklık fena takılmış neyse diğer sistemler kurtardı işi![]()
''Borsa tembel yatırımcılar için hiç uygun değildir. Çalışkan, öğrenmeyi, yeniden öğrenmeyi sevenler için ise en ideal, en yüksek kazançlı yatırım alanıdır.'' P.Lynch
Sık Kullanılanlar sayfalarıma göz gezdirirken
Sayın Saraylının diğer forumda yazdıklarına rastladım.
Bu forumda da çok emeği geçmiş ve değerli paylaşımları
arşivlerde yer almaktadır.
Vadeli piyasalara yeni başlayan ve kendini geliştirmek için
arayışta olan arkadaşlara sayın Saraylının paylaşımlarının
faydalı olacağını düşünerek sizlerle paylaşmak istedim.
http://www.hisse.net/forum/printthre...?t=27732&pp=12
Bu vesile ile Sayın Saraylıya selamlarımızı yolluyorum
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Hedef drençler 109550
üstü
110275
111525
destekler
106350
104500
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Hayırlı haftalar
Bol kazançlar..
Aralık ayınında bereketlere vesile olmasını dilerim.
Syn Larossian
güzel ve beklenenden fazla bir trend oldu
tebrikler..
Ben orta vadeli Kasım ayı hesabı nihai kar hedefinden kapattım
Gün içi trade devam..
Robot sistemlerde long devam.. nereye kadar bakalım
Aralık için yeni strateji ve hedeflere odaklanmak lazım.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri