benim yorumlarım bitmiştir,
tavsiyem cüzdana sahip çıkılmalı,
eldeki shortlar haricinde
extrem short poz için 107150 beklenmeli,
longlara sözüm yoktur,...
benim yorumlarım bitmiştir,
tavsiyem cüzdana sahip çıkılmalı,
eldeki shortlar haricinde
extrem short poz için 107150 beklenmeli,
longlara sözüm yoktur,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Kasım ayı başlarken benimde ilk kar realize yeri olarak 106,500 hesaplamıştım.
sonra 95,500 lara sarkmasından dolayı tekrar hesaplamada 104,800 değerine geri çektim. alış da 98,000 olunca yeterli oldu.
Buraya kadar ortak görüş Long tu.. bu bile büyük gelişme
inşallah 106,500 leri görürüzde
ilk hedeften vazgeçmemim nedenlerini irdelerim.
1 ve 5 lik için size yazmıştım. short için oradan yakın takibe devam.
gün içi tradem zaten tamamen ayrı bir konu..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
yukarda attığım indik bayağı açık açıkken vermez zaten yanaşırsa temkinli olmak lazım
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
106150 benimde kafama uyuyor kar realize yapacaksa uygun yer zira üzeri 3500 puanlık bir marj daha var ilk etapta
bende orta vade için 2 şer aylık vadelerde bakıyorum vade sonu hesabına bakarım
Sn.Traderk yukardaki indiğin getirisini hesaplasan inan orta vade o kadar yapmaz
aslında sistemin kralı ama ben sık alım satım sevmiyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri