üstad apsd ye ne diyorsunuz
toplam 246xxx oldu.
vade sonuda geliyor.pala bir oyun çekecek gibi vade sonunda
üstad apsd ye ne diyorsunuz
toplam 246xxx oldu.
vade sonuda geliyor.pala bir oyun çekecek gibi vade sonunda
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
syt
90725 üstünde şimdilik ttunuyor,
başarılı olursa 917xx de short stop patlar,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
üstad ben görüşümü söyleyeyim
8-23 ekim vardı ya benim
şimdi 23 ekim perşembeye geliyor cumaya uzatır diyelim o zamana kadar yükseliş veya kapanışa 2 gün kalana kadar
sonrada aralığa marj açmak içinde ekim sonuna kadar düşüş ve açılan long marjlada aralıkta ayu biçme
bakalım tutacakmı
bu arada 29 ekimde fed varmış belki fede kadar yukarı fed le beraber aşağı da olabilir
ama öncelikle bugün 91050 üstünde bir kalaım yeter
bu arada sp için bugün son gün
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
extrem long (al/sat içun) 899xx- 895xx arası olumlu durmakta,
90725 üstü 917xx gibi duruyor ama çok da garantili deil,...
elim gidiyor geri çekiyorum hep,...
usd 5 likte realize oluyor,...
hafta cuma kapanır,
hatta poza perşembe girilir, cuma kapatılır,
en güzseli bu be, haftada 2 gün,...
en çok merak ettiğim şu saatilk usd işi,
uzatma devam ediyor,
pt olmadan sonuçlanmayacak,
daha doru şekilde bizi kapatıyor concişle fingirdeşiyor,...
pt ye ya dipte yada tepede bir usd görecez
ama benim düşüncem dipte olacağı kendi düşüncemi dün yazdım,...
725 deyip 700 demiyor, sp açılınca belli olur,..
sayın kaatçı,...
ahanda dedi,...
Şu an 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 konuk)
Yer imleri