Forum da 17. ayımı doldurdum.
1.594 adet mesaj yazmışım.
günlük ort 3 mesaj
13.315 kere teşekkür etmişim.
6.968 adet teşekkür edilmişim.
İstatistikler bunu gösteriyor.
Ort her bir mesaja 1 dakika ayırmış olsam 27 saat yazmışım.
Çok çok daha fazla yazan çizen arkadaşlar mevcut.
Foruma başlarken, amacım kendi tecrübelerimle,
başka arkadaşların tecrübelerini de ortaya koyarak
ortak bir hareket ve bilgi paylaşımı sağlamaktı.
Burada kimin ne kadar bilgi sahibi olup olmadığı, ne kazanıp ne kaybettiğinden çok, ortak bir fayda etrafında toplanılması gerekirdi.
Bu makine yada pala diye adlandırdığınız sisteme karşı kazanç sağlayacak yolları araştırıp ortaya koymak,tartışmak ve ortak hareket stratejileri
geliştirmek gerekirdi.
Bu bana göre çok yetersiz kaldı.
Bunun sebeplerini herkes kendince biliyor.
X kişinin ne pozisyonda olduğu hiç kimseyi ilgilendirmiyor
Herkes kendi kararıyla bir pozisyon alıyor.
O zaman bana ne X kişinin pozisyonundan yada sizin pozisyonunuzdan.
Bu forumda 2-3 kişi kafa kafaya verse ve ortak bir sistem ve strateji ortaya koysa bu işin her gün tulumunu çıkarır.
Ama olur mu hiç..Olmaz..
Nedenlerine gelince;
**Günde 200-250 kişi okuyor 10 üye online gerisi misafir.
Bedavaya bu kadar bilgi bile fazla veriliyor.
hele hele okuduğuna teşekkür dahi etmeyenler varken, boş işler bunlar denebilir.
**Egoların tatmini;burada egolarımız da ön planda. kolay Küsüyoruz,çabuk kırılıyoruz çabuk sinirleniyoruz.Şahsen ben bu duyguları yaşıyorum.
Yazmışız çizmişiz, kişi okuyor,teşekkür dahi etmiyor.yani senin yazdıkların
o kişi için önemi yok.
Öyle mi... bende zaman zaman yaptığım gibi ilgili kişilere özelden yazıyorum.Sana değer verene sen de değer vereceksin. Al sana EGO örneği.
Çağrım birlik beraberlik çağrısıdır.
Sağlıcakla kalın.
Bir elin nesi var iki elin sesi var 
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri