ben bu memleketın her şeyıne aşıgım
sayın gnome yıne kızacak, can sıkıcı konular
sıkı can ıyıdır ama
mesela ikiyüzlülügüne hayranım,, doğu toplumlarının genetıgı olan ıkıyuzluluk..
daha doğustan anne baba tarafından ögretılı, annene soyleme, baban duymasın. ögretmenıne öyle demeseydın.....
memleketın direnışıne hayranım, isyan et ama içinden, sokağa cıkma, bağırma, face de bırseyler yazma, gezı dırenısı muhtesemdır ama sakın oğlum/kızım sen gıtme)
ben bu memleketın milliyetciliğine hayranım, bir turk dunyaya bedeldır, bu vatan ıcın canımız feda..ama memleket parsel parsel giderken özellikle ülkücü milliyetcilerımız dünyaya örnek bir suskunluk ıcındedır
ben bu memleketın solcularına hayranım, chp yi sol sanarak siyaset yapıcılarına hayranım, sosyalıstlerıne hayranım, biz yapamadık bdp yapıyor, barzan-imralı muttefıkıne destek veren sosyalıstlerıne![]()
ben bu memleketın dındarlarına hayranım; puta tapmak en buyuk gunah ama kuranı okumak yerıne arapca yazılarına, mezarlardakı ermıslere ve daha nelere nelere taparlar..
ben bu memleketın muslumanlarına hayranım, zına en buyuk haram ama allahtan mut'a var
tıkanan trafık de neymıs,)
evının değerı ne kadar arttı ona bakarım benyanına avm acıldı mı ona bakarım ben
, şahırde yeşil kalmamıs kımın umrunda.. tokı evlerıyle donatılmıs 1940 anlayısı ıle cevrelenen imarına, insaatına hayranım
özet ; bulunmaz bır memleketımız var kıymetını bılelım
![]()

)
Alıntı

Yer imleri