hakan aga short lara deva mı yoksa longa mı gecildi
shortta sistem bende
http://
erken uyarıda düşüş pozu almakta
aamma gerdi bugun bu be
"Söylediklerim, bilim ile çeliyorsa bilimi esas alın"
Mustafa Kemal ATATÜRK
hakan aga kapanısa shoort giricez sanırım
poz kapatmak varmı akşama
sistem shortta longa geçerse döner yazarım ben kaçar
iyi akşamlar
tam aşağıdaki yazıyı okuyordum, sistem sinyal yaktı...
demek çay değil yandan çarklı dibek kahvesi içmemi istiyormuş...
re(İngilizce) CEP(türkçe) harçlığı veriyor sağolsun...
yazma kotamı bu aylık doldurdum...
sürekli yazmak zor işmiş vesselam...
ancak kapanışa kadar değişim olursa yazarım...
Sağlıcakla kalın...
CHP'DEN BASBAKAN HAKKINDA ACIK SUC DUYURUSU
"ETNIK VE MEZHEPSEL AYRILIKLARI GUNLUK SIYASETE MALZEME YAPARAK OY DEVSIRMEYE CALISMAK ERDOGAN'IN KISILIGININ AYRILMAZ BIR PARCASI OLMUSTUR. HIRSIZLIGI ORTAYA CIKINCA ?ATEIST ALEVILER', HUKUKSUZLUGU ORTAYA SACILINCA ?ZERDUST KURTLER', KENDISINI YUHALAYANLAR ICIN ?ISRAIL DOLU', GAYRIMUSLIM YURTTASLARIMIZ ICIN ?AFEDERSINIZ RUM, ERMENI' SOZLERINI SARF EDEN BIRININ INSANLIGINDAN SUPHEYE DUSMUS BULUNMAKTAYIZ.
RECEP TAYYIP ERDOGAN'IN SOZLERINI, BILINCALTINDAKI ALEVI DUSMANLIGIYLA VE HITLER'DEN ALIP UYGULADIGI USTUN IRK YAKLASIMIYLA YORUMLADIGINIZDA; SAYIN KEMAL KILICDAROGLU ICIN ?ALEVILIK UTANILACAK BIR SEY MI NIYE SAKLIYORSUN, BAK BEN SAKLIYOR MUYUM SUNNILIGIMI' DEMEK ISTEDIGI, SAYIN SELAHATTIN DEMIRTAS'IN ISE ZAZA KIMLIGINI TOPLUMA SUNARAK BELLI KESIMLERLE ARASINA DUVAR ORMEK ISTEDIGI COK NET SEKILDE ANLASILMAKTADIR. ISTE ERDOGAN, ISTE HITLER. BU KAFA NAZI KAFASIDIR.
BU BU SOZLERINDEN DOLAYI BASBAKAN RECEP TAYYIP ERDOGAN HAKKINDA ACIK SUC DUYURUSUNDA BULUNUYOR, HALA ONUR VE VICDAN SAHIBI OLAN CUMHURIYET SAVCILARINI GOREVE DAVET EDIYORUZ."
"Söylediklerim, bilim ile çeliyorsa bilimi esas alın"
Mustafa Kemal ATATÜRK
101900 altı short meilli 102300 üzeri log meilli ara flat
101825 long dedim
Ana sistem longda
selamun aleyküm ...
10.00 da açıklanacak merkez bankası enflasyon raporu bekleniyormuş.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri