Günaydın Herkese arkadaşlar hakan hocam dün dışarıdaydım seni birebir sağlıklı takip edemedim malı cepten kaptırdım)
Günaydın Herkese arkadaşlar hakan hocam dün dışarıdaydım seni birebir sağlıklı takip edemedim malı cepten kaptırdım)
Neyse geçmiş olsun
Bugünkü önemli değerler
102800 üstü long getiri elde edilebilir
102500 altı short getiri elde edilebilir
Arası flat dolanır
ANA sistem şimdilik longda
http://
Bu stop uygulaması longdayken stop uygulanacaksa mesela en son değer 102275 dir
Alım yeri 100350 gelmektedir daha stoplamamış
Mesela dün vermede stoplamamış sonrasında stop değerini yükseltmiş dünkü stop değeri 101925 stoplaması için çizgiye değmesi lazım
Hedef olarak kısa vade 103200-103450-103600-103850-104650 kullanabilinir
hafta başı verdiğim haftalık destek ve dirençlere göre
103,239 üstü kalışlar 104,353 ü hedefleyebilir.
orta vadeli portföy
http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=6379
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
2.hedefteyiz
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bana göre orta vade ilk hedef eğer yarıdan dönmezse 106.150
106.150 kadar önü açık olduğu için hızlı gidiş bekliyorum
Hakan hocam bu sefer yakaladım teşekkürler![]()
hakan arkadaşım oralara gider, gitmez değil.
biliyorsun bazen trenden erken iniyoruz.
Bugün için Yüksek hedef bana göre .,
104,650 lere gelsek 106,150 beklentisinde olduğunuzdan
oradan gelecek bir düzeltme(750-1000 puanlık)
sistemler ve indiler karma çorba oluyor.
işin içine psikolijide girince al başına iş.
hep söylediğim bir şey var.
Pozisyon alırken stoploss ve kar realize yer belirli olmalı
zor ama olmazsa olmazı bu işin.
çoğu kişi stoplossu artık kullanıyor. kullanmayanın halini
kendileri biliyor zaten.
Realize işine de insan oğlu yapısı gereği hep daha fazlasını isteme
dürtüsünden dolayı pek yanaşmıyor.
bu yazdıklarım şahsınızla ilgili değil,
genel olarak yaptığım bir değelendirme
104650 üzerine çıkarsa hedef 104900 onun üstü 106000 tekamül eder Allah kolaylık versin forumdaşlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri