sayın elmas
sp öngörüm 15 hafta paket halinde realize idi malum ve 15 haftaya bir bütün olarak bakılmalı,...
şu ana değin bu realize gelmiş deil, ancak baktığımda yeniden bu 15 haftanın bu hafta dahil 7 haftasında,...cuma 7 hafta biter,...
haftaya 8 haftadan yol alır,...bu 8 hafta veya 9 hafta oldukça zorlu geçecek sp de,...
zira ilk 7 haftayı overlup olarak kullandı,...ama 8 ve 9 haftalardan itibaren overlup şansı kalmıyor,..
dolayısı ile,...iki şey:
1.8 veya 9 haftadan itibarende yükselişini sürdürmesi halinde peşinden gelecek 9 hafta içun mutlaka düşer,..
2.8 veya 9 haftadan itibaren 15 haftalık realize düşüncemizi yerine getirirse peşinden gelecek 9 hafta yükselir,...
bakın hali hazır sp içun ayudan bahsetmiyorum realizeden bahsediyorum,...
ayu parkurunu bilahare verecem,...kısaca:
15 hafta:içinde bulunduğumuz parkur, 7 sini bu hafta cuma noktalayacak,...8 haftadan itibaren beklentim düşüş yani önümüzdeki hafta,..
9 hafta :15 haftaya karşılık gelen tepki,...9 hafta:15 hafta bütününde düşüşse(realize) çıkış, çıkışsa tersine bu defa düşüş(realize),
özetle bende 21 temmuz pazartesi 8 haftadan veya 28 temmuz pazartesi 9 haftadan sp realizeye girer,...
bu realize 7 veya 8 hafta sürerek 15 haftayı kapatır,...9 haftayı başlatır
Yer imleri