short devam ediyorum
short devam ediyorum
Bazen kendine kızıyorum şurada yorulmadan günlük 300-500 lirayı beğenip almıyorum,işci vatandaşım tüm ay asgari ücrete çalışıyor.
Oturup düşündüm somada hayatını kaybeden vatandaşları işci kardeşlerimi 3 kuruşa hayatını kaybettiler.Hemde en zor şartlarda
Ulan nasıl bir düzendir bu yazıkki yazıkk kendime kızıyorum...
vicdanlı karekterli biriymişsiniz...
malesef cumhuru yönetenlerde bu yok veya yok denecek kadar az...
Dağlıca baskını, Afyon cephaneliği, Kırıkkale barut fabrikası patlaması, Hatay'da bomba, van depreminde yıkılan evlerin mütahitleri, düşürülen uçağımız ölen yiğit pilotumuz ilk aklıma gelenler...
nerede failleri...
hani verilen sözler...
soma da adam tokatladı basın sözcüsü çelik canlı yayında "başbakanın beyanına mı? ne olduğu bile belli olmayan görüntülere mi inanacaksınız?" dedi. bu bile normal bir insanı cinnetlik eder...
soma ya tomayla giden devlet...
yeterli morg olmadığı için 50 km uzaklıktaki meyve-sebze soğuk hava deposuna konulan madenciler...
büyük ülkede sadece zonguldakta deneyimli madencilerden oluşturulmuş sadece yer altında çalışabilecek topu topu 35 arama-kurtarma uzmanı varmış ve sadece bu ekip çalışabildiği için günlerce süren arama kurtarma çalışmaları
ama aynı devlet 500 imamı manevi yaraları sarsın diye gönderdi doktordan, terapistten, psikologtan, sosyologtan önce
daha ilk açıklamalarda madencilere şehit ünvanı verilerek ulvi güce yüceltildi ki kimse eleştiri yapamasın yapan da din düşmanı gibi gözüksün diye
din düşmanı değiliz ama önce dünyadaki işini adam gibi yapacaksın sonra şükredeceksin
daha neler neler...
aklıma geldikçe tiksindim tüm olup bitenlerden yine yeniden
bu yazıyı cevap olsun veya siyasi bir zihniyet ile değil sadece insan olma onuruma dokunanlara göre yazdım veya yazmaya çalıştım.
kusurum varsa affola...
bu düzen değil düzülenler değişmedikçe düzen devam eder durur...
Tüm forumdaşlara sevgiler saygılar...
Sağlıcakla kalın...![]()
"Söylediklerim, bilim ile çeliyorsa bilimi esas alın"
Mustafa Kemal ATATÜRK
Benim kendi işim var aynı zamanda emekliyim yanımda çalışan elemanlarım var.
Elemanımın gittiği işten getirdiği para hesabını sormam gelir kasaya koyar ne lazımsa al derim , altında araba vardır her akşam istediği saatte arabayla evine gider evi iş yerinden 100 km uzakta gidiş geliş mazot parasını ben veriririm.
Getirdiği para hatırı sayılır para olduğu halde sabah açar kasayı koyar ne lazımsa alır..
Şerefim üzerine yemin ediyorum bu böyledir bende...
emegi gecenlere tşk ederim iyi tatiler
s.a
hayırlı günler, bol kazançlı bir hafta olması dileğimle
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
a.s sizlerde hayırlı haftalar bol kazanclar dostlar
Herkese günaydın ve iyi haftalar...
http://
gene bu tutuyor 95250 altında shortlayacak galiba
benim poz şimdilik shortta gerekirse longa geçerim
longladım shortlarsa dönerim
96350 hızlı bir şekilde ekarde ederse long için birşeyler olabilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri