harbiden cevabı alalım zaten para kazanamadık
ya millet parayı istiflemeye mi gitti
harbiden cevabı alalım zaten para kazanamadık
ya millet parayı istiflemeye mi gitti
yok abi yaa nerde o şans bende, herhalde bugun alamıyan bi tek benim, bir de bir arkadaşın dürtüklemesi ile kapanışa dogru kilitlediler bize, yani etrafınızda ısrarcı eleman bulundurmuycaksınız çenesini kapatmak bize 1.600 tl ye mal oldu
kötü bir gün oldu benim için açıkcası, ne yapcaz bakalım,
son durum nedir yarın için, nasıl çıkartıcaz bunlarıhakan aga sisteme uycaz uymamız lazım şartsız
offfffff canım sıkıldı yavvv
http://
kırmızı yeşili kesene kadar shorta bulaşılmaz
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ya biz nasiplenemedik beya, en çok ney canımı sıktı biliyormusun
dun pozisyonda olmayışım o kadar canımı sıkmadı hatta hiç sıkmadı ama yanımdaki bir hıyarın kapanışa dogru itekleye itekleye bana short açtırması oldu, ya piyasa long işte neden short açıcakmışız dedik ama o beni yendi,
ve aldık maalesef, 5 dakka sonra sattım sonra neden sattın geri gelir diye yine başımın etini yedi, ulen dedim ben sattıktan sonra bi o kadar daha gitti sen nesin ..... fırçayı attık ama olan kime oldu
akıllandım ekrana bakıcaksam yanımda bir parazit olmıycak, buna çok dikkat etmek lazım en azından benim gibi çevreden nem kapabilen birisi iseniz, buda tecrüden geçiyor sanırım
Herkese günaydın
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
http://
görünen drenç 100550
haftalık 100000-100750 var birde
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri