Diğer sistemlerin hepside shortladı
Diğer sistemlerin hepside shortladı
hedef fiyatım oluştu.
shortları 97,775 den kapadım..
yeni sahibine hayırlı olsun.
sistemler iyi veya kötü olabilir.
yönü belirler sonrası size kalmış..
mesele karı alıp üstüne yatmak.
şimdi bu saatten sonra ben kaşınmaz isem,
paramı geri alamaz değil mi
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bugün aptallık hakkımı sonuna kadar kullandım
ekrana bakan birinin yapmaması gereken iyi bir örnek
aşağıdaki grafı hazırlarken 15:35 barının hafif yükselişinin fake olacağını göstermek ve beklentimin aşağıdaki mavi 97700 olduğunu göstermek için grafik hazırlarken nasıl yaptım bilemiyorum açık olan pozisyonlarımı 98325 ten kapatmışım((
bu durumu anlayana kadar piyasa 97900 indi 97900 den işlem yapmaya kalktım emir gitmiyor bir türlü, kendime bakmak yerine kurumu aradım sorun yok dediler...
tam gözümü yumup ağzımı açacaktım ki ekrana bir baktım emirlerim bir önceki fiyatı gösteriyor yani 98900
ben emir giriyorum ama 98900 den, oysa piyasa 97900
ağzımı kapattım en azından sinek girmesin diye...
yaslandım arkaya, geçtim trene bakan öküz konumuna...
dikkati elden bırakmayın forumdaşlar
İyi tradeler dilerim.
gııırrraaff
![]()
Hayat sana herzaman ikinci şansı verir;
adına "yarın" denir. (Neyzen)
geçmiş olsun drk
İYİ NİYETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM,
olabilir ama eşşeği bağla da kaçarsa kaçsın
her anlamda DİKKAT ETMEK GEREKİYOR
ENSEYİ KARARTMAYALIM der yazıların da ÇETİN ALTAN
aynen bu hesap artistic yaparsan py ye yersin şamarı
ders olsun bana
paladan özel ders aldık pahalıya patladı heh heh![]()
Hayat sana herzaman ikinci şansı verir;
adına "yarın" denir. (Neyzen)
Üzücü bir durum syn.drk
Sizin gibi benim başıma da geldi.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
hakan aga long a mı döndü bu eleman
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri