benim savaşcı yeter py korksun bizden
şimdi parası bayağı yüksek bir 5 dklık sistemi inceledim saat 14,30 dan beri sistemi kalbura çevirmiş -1600 puan kitlemiş..
savaçcı 96750 den al verdi daha bozmadı deli kerata..Tınlamıyor bunları
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bütün sistemlerime güveniyorum hepsi kendine has özelliğivar ama savaşcıyı minik olduğu için bir ayrı seviyorum..Kerata ufacık olmasına rağmen büyük çıkışta 13000 puanı tık demeden geldi...Arada ufak tefek zararları olsada mutlaka kazandırır bırakmaz..
Bende güvercin merağı vardır her sabah 06.00 kalkıp onlara 08.00 kadar ilgilenirim..Yavruların yeri bende başkadır elime alır severim bayılırım onlara 2 saat gülerim bakıp...
İşte buda öyle birşey küçük bir yavru gibi bilmem duygularımı anlatabildimmi
ağustos vade pozu bıraktım artık
herkese bol kazançlar bundan sonra
bıktım usandım artık borsadan vallahi
herkese kolay gelsin
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
s.a
hayırlı cumalar, bol kazançlı bir gün olması dileğimle..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
98475 üzerinde 100500-100700 hedefi gözüküyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri