R 99375-97900
116900-73875 %50 95400 şayet bu çalışmaya devam ederse %61 100475
S 95275-94825
kanal içindeyiz yani tokatlayan bölgedeyiz
hangi yöne kırılım olursa sert hareket beklerim
iyi tradeler dilerim.
![]()
Hayat sana herzaman ikinci şansı verir;
adına "yarın" denir. (Neyzen)
OBO nun sağ omuzunu yapıyor gibi ve düşüşün .50 sine yaklaştı
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
sistemler longda tekrar
http://
savaşcı erken davrandı gene ama asıl olan anasistem
yani long a devam
kağıtçı kardeşim destek ve drençleri birebir bildiğim halde hayatım boyunca ordan kapatayım burdan kapatayım demedim.Hep sisteme uydum yeri gelir 5000-10000 puan kaybedebilir bu kapatma yüzünden önemli olan sistemin kapat demesi
97200 birdaha denemek istiyor üzerindede 97550 97800 haftalık drençler var üzeri 100000 der zaten
Trax Nickli Üyeden Alıntı![]()
2013 Ekim ayı itibariyle VOB piyasına gelen acemi, bilgisiz ve kaptırılacak az bir parası olan ky yim. Nasıl oluyor bu VOB diye araştırırken buldum bu siteyi ve Vobdünyası kullanıcı adıyla üye oldum Sn Traderk belki hatırlar Viob günlük strateji başlığında yazıyordu bende onu takip ederek bir şeyler anlamaya çalışıyordum. Bir kaç kere teşekkür etmiştim yazılarına ard arda "Sn Vobdünyası özel bir durum mu var" diye yazmıştınız o zaman cevap yazma hakkım olmadığı için bir şey yazamamıştım şimdi Trax adı altında tam üye oldum cevaplayayım. Vallaha hocam özel bir nedeni yok. İlk kontratlarımı sizin yazılardan rota çizerek alıp satıyordum cevap yazmaya yetki vermiyordu yanlızca teşekkür hakkım vardı bende yazamıyorum teşekkür edeyim bari dedim.
Bir kaç gün sonra forum kapandı. Daha sonra Gnome üstad bir blog açtı oraya üye oldum tam bir şeyler yazmaya başladım orası da kapandı. Nereye bir şeyler yazsam yada teşekkür etsem başına bir felaket geliyor diyerek yazmama kararı almıştım aslında 4 aydır kararıma uyuyordum ama dayanamadım yazıyorum umarım foruma bi felaket gelmez)
Öncelikle burada paylaşım yapan herkese teşekkür ederim bizim gibi acemiler için son derece önemli bu paylaşımlar bununla beraber bu forumdaki kalite başka hiçbir yerde yok herkes son derece saygılı ve düzeyli burayı takip ettiğim için çok şanslıyım.
Geleyim şu anki durumuma %70 sermaye ile 93.500 ortalama shorttayım. bende çıktıkça shortladım bozmadım hala sanırım yakında batıcam) Sn İndregandi nin tahminleri doğrultusunda gelişirse piyasa kurtarabiliriz heralde şu yarınıda bi atlatsak sağ salim süre doluyor sonrası Allah Kerim (tam bir batma adayı gibiyim farkındayım) Sn Passat sizi de sürekli takip ediyorum bugün için çok üzüldüm umarım toparlarsınız. Sn Alfasid içinde aynını diliyorum.
ayrıca Osmanağa ve tutku neden hiç yazmıyorsunuz umarım durumlar iyidir.
Son olarak Gandhi üstad emekleriniz için çok teşekkürler gerçekten büyük zahmet bu paylaşımlar tahminlerde bir değişiklik var mı acaba? yoksa görünüm değişti mi sizce? (müsait olurda cevaplarsanız sevinirim)
Herkese iyi geceler...
Yazınızı okudumda o kadar puana dayanma gücünüz varmı?dayanabiliyorsanız bravo birde psikolojinizin iyi olması lazım..Örneğin stopunuz varmı 100.000 giderse nasıl bir uygulama yaparsınız v.s v.s
Hakan hocam merhaba kusura bakmayın geç gördüm yazıyı hocam şimdi bende ilk defa böyle bir trend denemesi yaptım açıkçası bende ne yapacağımı bilmiyorum 20 kontrat var elimde bugün 95800 den 20 kontrat long pozisyon aldım diğer hesaptan böylece 2000 puan zararı sabirledim yukarı giderse daha diye. Eğer beklenen düşüş olursa 91800 den longları kapatıp kara geçmeyi bekleyeceğim. en kötü 2000 puan zarardayım bilmiyorum şimdilik böyle bir formül buldum teşekkür ederim sizler bile yiyecek ekmeğimiz çok diyosanız benim fırına ihtiyacım var ama öğreniyorum yavaş yavaş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri