sn citiwan sn traderk hocamla bagzen form meşkul olmasın diye ozelden yazdıklarız oluyor ama destek dircler noktasında zaten hersey orta hocalarım yazıyor ltf yanlı duşunmeyin olurmu
Teşekkür bir saygıdır,
hadi ondan geçtim,
son olarak gnome olayı daha da üzücü ve düşündürücü.
Yazık...
Ama gnome arkaşımızda biraz soğuk takıldı,
forumda zaten 2-3 topikte hareket var.
şahsen ben kendisini takip ederim. teşekkürrümü de ederim.
karşı yada başka fikrim varsa onu da yazarım.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ben genelde ekranda olamadıgım icin ozelden sorularım oluryor eksik olmasın hocam lutfedip cvp yazıyor ben bu forma sn passat sayesinde geldim seviyeli art niyeti olmayan dostları tanımakla cok memnun oldum bunu kadar faydalı bi form olduguna inanmıyom konusanları dinleyim ukalalık etmemeye ozen gosteriyom
Kaybedince ya da kazanamayınca başkasını suçlamak en kolayı. Burada pek olmuyor. Genelde herkes birbirine saygılı ve anlayışlı.
Gandi üstadın zamanı geldi. Üstad gözümüz yollarda.
5 Haziran ECB toplantısı ve Kıbrıs'daki son gelişmeleri nasıl değerlendiriyor öğrensek çok iyi olur.
İçimizde 80,000 den short bekleyen
ama sessiz sedasız izleyenler var.
gandi üstadımız bile 89.xx ve 92,7xx den shortta..
Allah sabır versin ne diyebilirim..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
geçenki düşüşün nerdeyse %70-80 ini aldım
fakat bu yükselişi yakalayamadım
düşüşten aldıklarımın %40 ı nı falan vwerdim
önemli olan yükseliş düşüş değil.önemli olan sapıtmaması
geçen longcuları kıstırdı şimdide shortçuları.
biliyorusunuz çok pis yemin ettim.bıktım artık bu hareketlerden bistin
dax ve sp ye yönelecem dedim.bari günlük bizim kadar çarpmıyor adamı.
pozları ii yerden bir kapatayım bye bye çekecem bistte
yeter yahu insan bu kadar kangren edilmezki.nesiniz siz yağmacımı talancımı
fol yok yumurta yok abd kapalı adam istediği gibi oynuyor.eskiden yurtdşı kapalı olduğunda nadiren hareketli fakat çoğu zaman sessiz sedasız geçirirdik günü
vallahi de billahide bıktım bistten.özelliklede şu son 1 aydır.
bırakacağım günü iple çekiyorum bistti.bekle beni dax ve sp ben geliyorum
üstadın yine kanatlarının altına girecem bekliyecem anasını satayım
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Gandi üstadın tarzı farklı. Slow traderlık, orta vadeli işlem yapıyor. Şimdiye kadar pozunu hiç zararla kapatığını görmedim. Cüzdan meselesini sürekli vurgulamasının nedeni de o.
Bizim aramızda 80 binden short bekleyen olduğunu sanmıyorum. Varsa da Allah yardımcısı olsun ve sabır versin diyorum.
sizlerle paylaştım.
yıllık
aylık
haftalık ve günlük
genel yön için baktığımda
94,000 2014 içinde önemli bir direnç olarak görmüştüm.
ilk geldi denedi geçemedi ve sonrasında kolay geçti..
yıllık bazda bakılınca 94,000 üstü...105,000 yolu açıldı.
aylık olarak
kar hedefine ulaştım..
ama fiyat hareketi cuma ya kadar devam edebilir.
Sonra haziran ayı için çalışıp bakacacağız.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri