s.a
göz ucuyla da TL izlenmeli derim bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Gandi üstadım tr için gelecek hafta başlyacak 6 haftalık bir ralize dönemi bekliyorsunuz. Ardından da 18 haftalık yeni bir hareket. Bunun yönü belli deil.
Sp'de ise 2 hafta sonra başlayacak ve 15 hafta sürecek bir realize dönemi bekliyorsunuz.
İlk etapda tr ve SP eşgüdümlü olarak 5-6 hafta bir realize dönemine girmiş oluyor. Bundan sonrası ise idikkat çekici. SP 9 hafta daha bir realize dönemi içinde devam ederken tr ise 18 haftalık yeni bir harekete başlıyor. SP düşerken bizim ayrışıp 18 haftalık bir yükseliş dönemi içine girmemiz söz konusu olabilir mi? Yoksa biz de SP'ye uyup 78300ü kırıp yeni bir dibe mi gideriz bu 6 hafta sonunda?
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
benim görebildiğim 5 dalga yapmış 15 likte ve sanki 2.08-2.09 a gelirse daha iyi olur gibi bir görüntü var
22 sinde bizim mb toplantısı var.bu da önemli.az önce hazine ihalesinin ardından faiz tekrar gevşedi.
geçen hafta açılan shortları kapatırkende belirttim öyle hemen satışa geçeceklerini sanmıyorum diye
o yüzden flat bekliyorum bistte.
bakalım nolacak.
vallahi rosense kardeşim.orası ne öyle yahu.
önce başkan patron kral
sonra vur tepesine eleştiriyi
ldoğan ve xtadera yapılanları gördükten sonra gerçekten orası yazı yazmak için uygun değil.
az öncede bir tartışmanın içine girdim moderatör hepsini sildi.biri gelmiş iddali bir laf söyledi herkes orda
yaw dedim düşecek düşecekte nasıl düşecek.
neyse indi üstad gelsede dağılanları toplasın üstad.vallahi sürüden ayrılanı kurtlar kapıyor
parçalandık geldik
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
BOŞVER ABİ.
iki kere tuttur üstadsın bir kere yanıl bittin
herkese yapıyorlar bunu.paylaşım yok bilgi yok.
paylaşanada kazandırana kadar süper yanlış oldumuda vur tepesine
sanki biz istmedik para kazanmayı.
piyasanın en baba borsacıları bile 4 saydı seçimden önce tabiki birtek indi üstad long dedi
77.000 lerden 61000 lere süper geldik iyi puan aldık.sonra vob 81000 ortalamayla yakalandık seçimden önceki yükselişe
vay senmisin yükseliş bilemeyipte shortta ısrar eden.ettik kardeşim ısrar napalım ölelimmi
ne ajanlığımız kaldı ne patojenliğimiz demedik laf bırakmadılar.
o yüzden gözünü seveyim voborsanın.
bizde küçük yatırımcıyız sonuçta.insanız bizde etkilendik o günkü konjüktürden.
neyse bu site gerçekten çok anlayışlı ve paylaşıma açık
Yukardaki 4 saatlik kanal aşağıya kırıldıktan sonra tutması zor oluyor elim acıdı bırakayım mı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri