benim sistem longda kapatacak galiba,yarına bakalım ne olacak
benim sistem longda kapatacak galiba,yarına bakalım ne olacak
92,700 den long
93,250 flat
93,700 short
93.250 flat..
olunca..
1000 alınmış oluyor galiba..![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Cümleten iyi akşamlar.
Bir yerde okumuştum..
Haftasonu na DİKKAT diyordu..
Yarında Haftasonunun başlangıcı..
CTS ve PZR var...
Bakacaz.. ve göreceğiz.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Hocam ben kitabı zevkle okuyorum, şu sıralar şirkette yabancı müşterilerimin akını var dolayısıyla zaman çok kısıtlı oluyor, şu sıralar pc'den kaynaklanan bir sorundan dolayı akbank vob pencerem de açılmıyor dolayısıyla fırsatlar göz göre göre kaçıp gidiyor. Ancak fırsat buldukça (daha çok öğlen molalarında) yazılarınızı okuyorum. Paylaşmak için bilgi gerekir ve ben kendimi şu sıralar eğitime adadım. Başlangıcı da sizin kitapla yaptım, paylaşabileceğiniz başka kaynaklar varsa çok sevinirim, böylece bir müddet sonra inşallah ben de sizin gibi daha profesyonel paylaşımlar yapma imkanı bulurum.
MT'ın masa üstündeki kısayol üzerine gelip sağ tıklama yapın
açılan pencerede Dosya Konumu'nu açın
açılan pencereden sırasıyla sol çift tık ile Experts-Indicators açın
açılan Indıcators içinde yükleme veya kopyaladığınız indikleri göreceksiniz hangilerini silmek istiyorsanız üzerine gelip seçili hale getirip sileceksiniz.
Gelecekte indikleri kullanırım diyorsanız, bir klasör açıp indikleri kes-yapıştır komutu ile oluşturduğunuz klasör içine atacaksınız. Tekrar kullanmak istediğinizde de oluşturduğunuz klasör içinden alıp Experts-Indicators içine atacaksınız.
Not: Bildiğim kadarıyla Experts-Indicators içine 500'e yakın indik yüklemesi yapabilirsiniz. Fazlası dediğiniz gibi ya çalışmaz ya da yüklesenizde görünmez.
Sağlıcakla kalın...![]()
son olarak 15 dk. ew denemesi.
95450-96450 olasılık içinde, en doğrusunu py söyleyecek.
İyi tradeler dilerim...
![]()
hakan aga savaş cı arkadaştan bi haber varmı
http://
durum bu kağıtçı kardeş 93900 drenç oldu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri