Trader dostum bu hafta düşüneceğim senin gibi vur kaçı haftaya yapabilirim,gerçi o zamanda bazen büyük meblağları kaçırabilirim oda var ama telafi edebilirde.Bugünkü kapanış bu kararımda etkili olacaktır
Trader dostum bu hafta düşüneceğim senin gibi vur kaçı haftaya yapabilirim,gerçi o zamanda bazen büyük meblağları kaçırabilirim oda var ama telafi edebilirde.Bugünkü kapanış bu kararımda etkili olacaktır
89625-89400-89175 r
88800-88150-87800 s
88650 den kaçıyor pala
eğer bu çizgiyi kırarsa o da biliyor soluğu s2(87800) de alacağını
orta vadeli sys ise 89875 shorttur, teyit 88650 altına en az 15 dk. kapanış ister.
short sl seviyem 90225. 5 dk kapanış ister.
millet mola da çaya ben foruma
91125-91126 olduğu anda yayınladığım tüm graflar çöptür.
Herşey gönlünüzce olsun.
"Söylediklerim, bilim ile çeliyorsa bilimi esas alın"
Mustafa Kemal ATATÜRK
Nisan ayı başında verdiğim band serisi
9 nisanda sarı band bir aşağı geçiş yapmış.
ama sonrasında dün de üstteki beyaz geçilmedi.
Dün de 89,300 altı short demenin sebebi kırmızı bantdır..
Tekrar long tutmak için 90.050 de beyazın geçilmesi lazım..
90,000-88,100 aralığı bir zigzag beklenebilir..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
neyim var neyim yok 89.025'ten long oldum..üstadın eski rakamlarından birtanesiydi diye hatırlıyorum...bugün böyle bir delilik yapayım dedim...kısmet artık
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
''Anayasa Mahkemesi (AYM) Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) yapısını değiştiren kanunun Adalet Bakanı’na verilen yetkilerini düzenleyen hükümlerini iptal etti.
KADI'nın yetkileri buraya kadarmış...
Şimdi derler ki..
Zamanlama Manidar...
2014 lafı![]()
Rusya: Abd, ımf reformuna onay vermezse gelısmekte olan ulkeler ımf acıl kredı mekanızmasını degıstırebılır
-matrıks-
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
nasıl bu kadar farklılık olabiliyor bu long ta shortta, pek hacim de yok bu bişey ifade etmiyormu acaba trader ve hasan kardeşler
üsatadın
88,475 değerini bir hatırlamakta fayda var..
doğru diyorsun ama onda bir de süre vardı sanırım, bu süre zarfında git gel yapıcak herhalde,
ellerinde ki malı vermek için bu lazım sanırım
üstad haziran vadede pozisyon açtıgını söylemişti bu şu demek olmuyor mu,
"nisan ayında bu büyük düşüş pek gerçekleşmiycek" olarak anlıyorum ben
doğrumudur ?
şimdi benim microda bakınca.
89,778 altı short vermiş..
ve sonrasında benim sisteme göre de
long bölgesine geçmemiş..
haliyle Short bölgedeyiz.
sabahta 1000 puanlık gap la açılınca.
trade için short fırsatı vermedi.
şimdilik long 89,525 üstü.
bunlar kısa zamanlı hareketler.
microbumdan şimdilik bu kadar..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri