dört aydır bakın macroda halen aynı yerdeyiz,...
portföy ise
bu yatayda %20 civarı artıda,
116900 den ise %100 civarında,..
ben zaten trade etmiyorum,
pozumu dün hazirana aldım,...
düşünün,..gidicem diye buna mecbur kaldım,...
poz yönüm long ancak
gitmeden makineye short ayaklarını
85xxx den itibaren 92xxx ye kadar bakacam ve yazacam,...
74000 altı ekstremine ise sanırım 68xxx civarı yazarım aynı yöne,...
ama düşüncem geçen hafta yaptığım analizde olduğu üzere,...
88475 görülsün de sonra düşsün yönünde,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Spot da günlük 78.670 üstü kaldığı sürece long
spot 79,222 üstü tüm zamanları long TUT a çevirir.
VOB ta da günlük 78,850 üstü kaldığı sürece long.
vob 79,150 üstü tüm zamanları long TUT a çevirir.
77,475 den long poz almıştım..
78,775 den flat..
testeresiz temiz oldu kaptan indregandi..
![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
hocam resimleri şu siteden yüklesen zahmet olmazsa göremiyorum da..
http://image-turko.com/
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dün dediğim gibi aslen düşüş yoktu, 78300 + idi piyasa,
ama düştü işte, düşünce bu gün çıktı,..
çift vurdu yani,...
belliki bank işi insider olmuş,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
78275 pivotum
78625-78975-79325 ve 79700 dirençlerim
77925 - 77575 desteklerim bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
![]()
saatlik
piyasa henüz yataydan çıkamadı,
dediğim üzere,
792xx üstü gitmeli long içun
saykıl bağlayabilme yönünde bayağı yol aldı,...
başarabilirse bağlamayı 78671 den yapacak,...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri