bugün pala efendi benle oynamaya takmış kafayı...375'ten tekrar short'a geçtim...yakın istoplu bir şekilde...toplam zararım 75 point bugün...şimdi palayı çarpma zamanı
![]()
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
bu arada umarım bu apds -6300 civarındaki longların kapanışına işaret değildir...yoksa pala duman eder beni...ama yine istop çok yakında pala efendi...bak 525 e geldi yine...şimdi dosdoooru 80binlere!!![]()
saat 15:30 itibariyle sanki bir hareket başlar diye hissediyorum...yön konusunda emin değilim tabii ama temennim 80binlere bir hareket![]()
benim microbum..
79,775 üstü long yap der..
(u30 80.025 üstü) ama gideceği yer u30 80,375...
dar alanda kısa paslaşmalar...
nerden olursa olsun short tehlikeli..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri