seksenbin gümbür gümbür geliyorrr..hadi bakalım 975'teki satışları da alıver bizahmet pala efendi....günü top seviyede pozisyonsuz kapamak ve rahat uyku çekmek istiyorummm![]()
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
veee 975 satışlarım gitti...bin şükür...tekrar Allah razı olsun gandi üstadım
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
ben farklı düşünüyorum,
iktidarın oy alması önemsiz,..kaybetmeside,...
dedim ya tr siyaset üstü gidecek,..
burada iktidar eğer tıkanmışşsa,..
bu iki türlü,..
1.ömür olarak tıkanma, yani deşifre olmuştur ve toplumu etkileme gücü erazyona uğramıştır,...
2.siyaset üstü konular gereği yeni eş başkanlık düşünülmektedir ve terso köşeye topu atacak yeni bir güç planlanmaktadır,..bu durumda şimdiki iktidar Fatma güldür, suçu ne deilmi,..her denileni yaptı oysa,..
dolayısı ile,..
bu iki durumu da belirleyici seçenek ek para,...ek fon, ek kredilerin açılması,..
3.şık,...mevcut iktidarla devam, bu da yine haliylen para istiyor,..
daha önce dedikki para yönü belirleyecek,..
şimdi ben zamndan boayı koduum zamn, kafayı kaldırın bakın iktidar kimse odur,...
anlayın artık iktidar paradır,...
2000 krizinden beri bu böyledir tr de,...
bu iktidar zamanında bu konuda hiç bir değişim olmadığı gibi, tersine daha çok paraya bulanılmıştır,
dolayısı ile parasızlık eğer sürerse ve ivmelenirse daha da geniş halk kitlelerini gün geçtikçe etkileyecektir,..
ve bu durum parayı veren düdüğü çalar misali, tr halkının düdğünü çalmaya devam edecektir,...
ve tr deki hükümetler üstünde hüküm edememe anlamında kullanılacaktır,..
şimdiki iktidarın son dönem elinden bayrak düşürmemesi, milliyetçi bir çizgiye kayış göstermesi, (malum 19 mayıslar dahi yasaklanmıştı, evlere niye bayrak asılıyordu, ..v.s),
bir noktada bu anlaşmazlığın sonuçları gibi düşünülmeli,...
konusu belli bir anlaşmazlık veya bir pazarlık olduğu hemen hemen kesin,...
şu anada tr deki banakacılık kesimi ise,
iktidar ayıredecek luxte deil,..
bulduğuna sarılacak ama en makul olanına, malum %50 si yabancı oldu artık,...
önce işaret gelecek,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Gandi üstadım ayrıntılı cevap için teşekkürler. Ben ilk tepki açısından değerlendirdim 2-3 haftalık gibi.
Sayın tutku burayı takip edenler eminim neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlardır. Sizden rica ediyorum dikkat edin siyasi yazılarınıza . Çünkü siz böyle yazınca karşıt düşüncede olanlarda yerinde duramıyor.
Bir de siyasi düşüncelirinizin yatırım kararlarınızı etkilemesine asla izin vermeyiniz.
sn elmas sizi anlamakta güçlük çekiyorum. memlekette her yer rüşvet yolsuzluk hukuksuzluk çürümüşlük başbakan ve bakanlarının yolsuzlukları ortaya çıkmış suç üstü yakalanmışlar bunları yazmak siyasi görüş değildir. memleketin içler acısı durumu apaçık ortada.
siz neden yerinde duramıyorsunuz anlamış değilim a politik objektif bakış gerçekleri görmek umarım sizi rahatsız etmiyordur.
cümleten hayırlı akşamlar dilerim, kazancımız daim olsun
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri