78300 den
74000 kırılarak,...
73425, 72675, seviyeleri sonrasında,
63875 e kayış,
ve yeniden 78300 veya daha yukarısına geliş,...
yukardaki alıntı üstadın öngörüsünden bir bölüm.
yukarda 50 ho önemli. ne yapacak göreceğiz.ya geçecek yada tersi olacak.
son görünüm böyle bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Abd/bıden: Rusya, kırım'ı topraklarına katmak ısterse abd ve ab'den en yaptırımlar gorecek
-matrıks-
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sayın tutku yazmiim dedim mecbur bıraktın,...
78300 den bir 74000 kırılışından ben bahsetmedim, ama yazılarımızda bu olay şu şekilde,..
bu şu sıralar olursa 78300 hep çekerdi hatırla,...yani bant yön değiştirmeden bundan sonuç alınamaz geri çeker 78300,..
benim dediğim,
88475, veya 92725 den 78300 durumu,..
yani çıkış sonrası olacak tekerrrür düşüşte
kaldıki bu yine ikiye ayrılıyor,
78300 den boğaya çıkış,..
veya 78300 den crash,..63875 e,...
senin dediğini ise ben banta bağlıyorum,..
ve dün şöyle dedim malaesef bu olursa bantı birlikte değerlendiremeyeceğiz diye,...
yani bant yön değiştirmedikçe 78300 çekeri ortadan kalkmmmmmaaaaaaazzzzzz,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ben cumaya kadar buralardayım ama piyasa takibim sürekli olmayacak,..fırsat olursa işte,..
buda onlardan biri,..
sizlerden ricam yazmaya devam edin,...
her birinizin birbirinden değerli yorumları var,...
bunları kendinize saklamayın,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
üstadım 78.9xx lere geliyoruz kısmetse...orayı da kırarsak süper olacak...![]()
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
son görünüm böyle bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
79500 yeni direnç ve hedef şimdilik bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri