DİKKAT : günlüktede kırmızı yandı. pazartesi aşağı açılış üçgenin aşağı kırılmasına neden olabilecektir..
DİKKAT : günlüktede kırmızı yandı. pazartesi aşağı açılış üçgenin aşağı kırılmasına neden olabilecektir..
Çökertme![]()
gandi üstadım mevcut duruma göre ben hafta kapanış tahminimi 375 civarı revize etmek durumunda kalıyorum sanırım.. gerçi daha yarım saat var ama sanki oralarda kapayacak gibi...eğer pala başka bir numara yapmaz ise tabii..son dakikalarda sert bir alım falan
![]()
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
tahmin rakamım 75900 idi 75850 görmüş. vaybe 50 puancık ıskalamışım.![]()
tahmini tutturamadık ancak yaklaştık...
inşallah önümüzdeki hafta tuttururuz önümüzdeki hafta
hepinize ailenizle birlikte güzel bir hafta sonu diliyorum
kapanış ortaya sandık olmuş,
aşağı eğim negatiflik devam ediyor,
son sl long 76050 den,
76500 üstü fiyatlar olumlu ancak ''v'' yapabilirse,...
ii haftalar cümleten,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
üstadım paylaşımlarınız için sonsuz teşkler... müsait olduğunuzda birde altına yorum geçseniz...saygılar....
sayın aliveli bir özet geldim, ne yazmışız ne olmuş,...
sanırım 1388.x görmüş bizde oraya hedef vermişiz,
burada olmayan diğer yorumlarda ise malum 1224.x saykılı içun emek harcamış ve bağlayıp gold yorumlarını kesmiştik,...
1388.x sonrası içun sonra demişiz,
hafta sonu bir bakarım,...
sonrası nasıl olabilir,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gümüş içun 22.538 imiş öngörümüz o da golddan daha önce 22.185 görüp gevşemiş,
biraz hisse özelliği var ondan,..
xu030 a dahil deil,..
hatırladıklarım,..
gümüş saykılı golddan sonra bağlayabildi,...ancak saykıl moduna golddan önce girdi,...
o dönemde bir yanıltmanın aracı olarak kullanıldı,...
şimdi ilk hatırlamanız gerekenler,..
bunların saykıllarını bağlarken yazdıklarım,...
örneğin gold içun,
bir önceki saykıl 1296.x, bu saykılı ise 1224.x,
o rada bunu işlemiş olmalıyız,..
bir boğa trend çıkartabilmemiz içun,...
bir sonraki saykılın, 1224.x üstünde oluşması gerekli,..
burada duralım ve ilk olarak analizlerimize buradan sonra devam ederiz,..
öncelikle ilgili alıntıları bir bulallım,.....
pekala ürktüm ve korktum yetr bu kadar,...
ürkmem ve korkmam bolt yazan yerelerden,...cuk oturmuş,...
buralardan devam ederiz şöyle bir hatırlayalım ve ısınıyım istedim,...
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri