long sl
75913 küsurat aldı,
bu 2.seansın hareketli olacağına ve açılacağına delalet,..
long sl
75913 küsurat aldı,
bu 2.seansın hareketli olacağına ve açılacağına delalet,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sanırım o kusrat işinde bir süreliğine ortalama veriyor,
sonra iş başlayınca normal kademelere geçiyor,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
üstat şimdi geldim yeni fark ettiğim için oy kullanamadım. kusura bakma.![]()
valla üstadım dediğin gibi..yüklü giriyorum...karımı alıp çıkıyorum..son 3-4 gündür bayağı iyi gidiyor..sayende tabii ki..
öğlen arası olası bir kötü haber ihtimaline karşın da kısa girdim yarım pozisyon... bakalım öğleden sonra ne olacak...aldıklarımı geri vermem umarım 2. seans açılışla birlikte..![]()
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
long stop
75913
seans buradan kapanır,
kusrat var,..
kusrat bir ara py, bir geçiş hükümeti,...
short shorta geçebilir, zira araya long aldı,
short longa geçebilir, zira en son long tepkide seans kapanacak,...
evet tahminler katılım bu kadar mı yaw,...iş olsun sıkıcılıktan kurtaralım biraz,..
özellikle misafirlerden katılım bekliyoruz,...
keh, keh,...
76375 altından mı kapatacağız
Son Dakika: Meclis Başkanı Cemil Çiçek, CHP'nin çağrısı üzerine 19 Mart'ta Meclis'in toplanacağını açıkladı.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri