üstadım aşağı doğru güncel kırılm SL rakamları var mı? eskiler geçerli mi hala acaba?
üstadım aşağı doğru güncel kırılm SL rakamları var mı? eskiler geçerli mi hala acaba?
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
geldim geldim ŞHORT devam.![]()
önemli yerdeyiz. şhort pozisyon izliyoruz.
endeks 1300 de destek var.vadelide 75 altında bir yerler olur heralde.![]()
viop dönerse dönmek lazım.marj daraldı.
75 altında alım için daha dikkatle izleyeceğim.
75425 long sl devam,
aşağı eğimli negatiflik devam etmekte,...
aynı yani her şey,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
76375 e alarım koydum,
dedimki orayı geçersen öt bana,
çin çin yap dedim,
ki bu olmadan boş yer heyecanlanmayım,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ama ben satmadan pala satamaski böylede bir durum var, satsada başarı olmaz yani geri gelir,...
10000 inse 20000 geri gelir,..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri