Üstad paylaşımların için teşekkür ederim. Herekese iyi tatiller dilerim.
Üstad paylaşımların için teşekkür ederim. Herekese iyi tatiller dilerim.
cümleten iyi haftasonları.
GAFFFFFFFFFF.jpg
http://www.haberler.com/basbakan-erd...757237-haberi/
GAFMI ?
BELKİ ALLAH SÖYLETİYORDUR...
ALLAH ŞAŞIRTTIĞI KULUNU,BEYGİR KİMİN OSR...MUŞ...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Tüm kadınlarımızın "Dünya Kadınlar Günü" kutlu olsun
![]()
Karşı Gazete @karsigazete 6 sa. "Ali İsmail'in katili ve hırsızı Eskişehir'de istemiyoruz!" dediler ve 121 kişi göz altına alındı. pic.twitter.com/XpyJJRmmv5
![]()
BAŞÇALAN @BASCALAN 6 Mar Başçalan'ın ses kayıtlarına http://youtube.com/BASCALAN hesabımızdan ulaşabilirsiniz...
mesaj 28607 yi bir okuyun,
daha doğrusu,...
2013 mayıs başından başlayın,..
gezi parkına doğru bir gelin,...
ilginç şeyler yazmışız,.....
bende eski gnl kur. başkanının tahliye olması ile ilintili, daha öneceden yazdığım yazılar bakıyordum, bu yazdıklarımı hatırlıyorum ama,..
örneğin mesaj 28607 deki muhtemelen global süngerlerde yazılı,...o benim kafa yapım dı, oradaki yazı,...
77xxx felan filan demişim ,
şimdi oralardayız malum,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu hafta seansı kapattıktan sonra önemli bir olaya yaşandı, eski genel kurmay başkanı ilker başbuğ tahliye oldu,...
konuşmasını dinledim,..önemli cümleleri kafama yazdım,....
bu çok önemli bir gelişme,...
bir tasfiye sürecinin başlangıcı ve startı,...
benim aradığım yazım bu idi, şimdi halen arıyorum devam ediyim bakalım aramaya,...
geçmişi karıştırırken diğer konularda o kadar önemli tespitlerde bulunmuşuz ki , alıntı işine girsek alıntıdan geçilmez,.....
okunursa faydalı olur,...
artık üstüme yığılıyor alıntılar,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu gidişle full teknik analize girecem her halde,...bu konular sıkıyor beni artık,...
her geçen gün daha da yoruyorlar,...
ama can alıcı iş bunlardan çıkıyor maalesef,
özellikle zaman analizleri ile birleştiğinde sonuç tadından yenmiyor,...
neyse bakalım bakalım daha neler yazmışız,...yazımızı bulabilecekmiyiz,..
bu da kötü kafamda bir arşiv saklıyorum,..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri