günaydınlar...
üstadım dün benim poz.lar 76.850de istop etti76.225 i bekliyorum artık..hayırlısı
günaydınlar...
üstadım dün benim poz.lar 76.850de istop etti76.225 i bekliyorum artık..hayırlısı
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
cümleten hayırlı sabahlar dilerim, bugün hepimiz için karlı olur inşallah
üstad günaydın...bu "v" formasyonu pek oluşmayacak gibi..sanki yine 77.350'yi geçirdi bu pala...ne dersin?
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
ecb filan falan dedi,
sp de uç göstermeyince,
oyun dedi,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
5 lik long sl
77100,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
saatlik safha 2 trend çizgisi
75559
şimdi buda ihtimal oldu,
ecb işi,..
sp göçerken bunu diriltebilirler,...
nöbet devralınır,..
ayu putin için farketmez,...
Herkesin günü aydın kazancı bol olsun.
78300 üzerinde yarın da kapanış yapmazsa hem longları verip hem de short için gandi üstadı beklemek iyi gibi.
Hayırlı sabahlar
short açtım,
realizede ısrar ediyorum dünden beri,
o da ısrar ediyor,...
ama avantaj bende,..
rakamlarım düne göre çok daha iyi,..
üstat gün içersinde 78 200 üzerinde 80 lere yönelebilirmi.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri