bu tahvil bu gün ilginç,...
bu tahvil bu gün ilginç,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Geçen yıl mayısda burası çok ciddi düşecek dediğinizde ben de grafikde bunun belirtilerini gördüm.
Bir de piyasa yapıcının tüm dünyda gelişmekte olanlar için uygulaıığı plan ve programı iyi bilirim.
'Gelişmekte' olan bir ülke dünya güzeli olduysa çıkma zamanı gelmiştir.
Yok o ülkeye ciddi para girişi olacakmış hepsi hikaye. Gelişmekte olanların kaderi bir ve bu. Önemli olan bu döngünün farkında olmak.
Objektif olabilmek çok önemli. Sizin en önemli özelliklerinizden bir de bu.
osmanım ağam açıkladık ya bu indikatörü nasıl çalışyor,..
şu anda
stop verdiğim yer long devam koşulu, yani patlmadan long stop olmaz,..
benim short işim ise saatlik ve macrodan, realize amaçlı,..
malum bak,
dün, 76225 asgari görüldü
bu gün macro çekerlerden 77350 ve 77600 görüldü,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
768xx ise men saatliğin hemde 5 liiğin hesaplaşma yeri,...
son durum,
long stobun 77000 den 76875 e gerilemesi olumsuz,
yani bir fırlatma rampası var,
77000 den kurulu,...
ama sonraki değer düşükten olduğu için,
77000 rampası fiyatları ancak 77650 ye kadar fırlatabilmiş,
dolaysı ile 77650 geçilse dahi realize durumu ortadan kalkmayacak,
ancak yeni trend başlatmalılarki,
buda 76875 e ''V'' alarak mümkün olabilir,..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
teşekkürler üstadım...valla kararsız kaldım..acaba longları kapatıp 76.8xx civarını mı beklesem diye düşünmüyor değilim "v" formasyonu olayını..
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
anladım üstadım...yok hani longdayken kar al yapıp aşağıda belirttiğin yerden alabilir miyim ihtimalini düşündüm kendi kendime ondan sordum...teşekkür ederim...
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri