ama macör iş bunun dışındadır, o piyasa yapıcıyıda gömer,..
ama macör iş bunun dışındadır, o piyasa yapıcıyıda gömer,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yapancı ile gerektiğinde uğraşmak ister,..
yani bir millilik tarafı olmalı,..
bunlarda hiç biri yok,
conciş aşağı, conciş yukarı,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
buradan mesela bir iki haftadır, yabancıyı milli bir piyasa long squasede ...kordu hepsinin,
dötleri üstüne oturamazlar, burada bir daha proceksiyon işlerine eşhedü çekip girerlerdi,..
son görünüm böyle bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
garan mal basıyor.göstergelerde bozulma var.çok kritik yerdeyiz.çok dikkat gerektiriyor.
Ben flat oldum.FLAT FLAT şhort için izleyeceğim.
76 ŞHORT hadi hayırlısı ya herro ya merro.
ben devam,
macro,...
bir duruş ister,...
şöyle bir seviyeden 1000 ni geçmeyecek şekilde saatlik bir satış yapabilseler daha olumlu olur,
zira ikinci tur hareket önemli yani bu satış sonrasında piyasa gidebilirse yukarı,
trend oturur,...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri