o halde,
75775 üstüne gitmelisin, ama 75475 te stop uygulamalısın
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
indregandi Nickli Üyeden Alıntı![]()
iyi madem,
saatlik stopları toplu yazıyım, shortların,
77850, 77950, 77600, 76175, 75775, 75225,
son verdiğim
75175 ve 75025 bunlar cicoş bar stobu,...
bolt yazan 77950 macro indik, 77925 le eş değer,...
long hareket oradan başlar,
üstadım ilk hedef 76.175 sanırım...orda bir direnç vardı verdiğin rakamlar arasında..kopyalama yapamadım sanırım gönderini... tekrar baktım yapabilmişim![]()
76 üstü yeni hedefe odaklanmalı.
böyle olabilir,...
762xx malum yerimiz zaten,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yükselen tobo yukar geçildi
hay amk palası seni...şöyle gel üstadın rakamlarına...peh!
saatlik short stp patladı artık,..
üstad 17 aralık soruşturmasında tutuklu kalmamış artık..hepsi tahliye edilmiş..sence bunun etkisi olabilir mi bizim vobumuza?..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri