üstat ben 71175 den şhort oldum. bana hayırlı uğurlu olsun.![]()
üstat ben 71175 den şhort oldum. bana hayırlı uğurlu olsun.![]()
bu kırmızı 0 da bugün,
düne kadar ise 0.01 deyip sıfır demiyordu,
çok gerdiler lavuklar bunu,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şhort olmamın nedeni günlükte AL vereceğine inanmadığımdan.endeks 64144 rakamını geçerse long düşünebilirim.30 dak sistemim AL da olmasına rağmen belki yanlış ama biraz erken şhort oldum.
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sonuç olarak her ne şey olursa olsun herkesin kendi elindeki büyüktür,..bu kesin
ama ..
başkasına tutturana kadar,...
![]()
bende korkuyorum,
ama korkumu fiyatlardan uzak tutup,
zamana ve portföyüme yedirmeye çalışıyorum,..
yani korkumu fiyatlara yedirmiyorum,..
demekki fiyatlar korku yapıyor bu kesin,...
hele 3 lük, 5 lik aman allahım,...
değerli ustam,
o kadar güzel pencereler açıyorsun ki,
kafaya fazla ışık giriyor,
bu duruma alışık olmayınca,
okumak yetmiyor,
yaşamak gerekiyor...
daha fazla ışık lütfen,
teşekkürlerimle...![]()
full zigzag,..
zigzagdan geçilmiyor,...
lavuğu kendi silahı ile vuracaksın
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri