gnome Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili dostlar ;
Öncelikle bu cancan1 ismiyle terbiyesizce yazılar yazan kişi ben değilim bu birincisi .
İkincisi Sn.Kurt :
Amacım size cevap yazmak değildi aslında , lakin bu cancan1 zibidisi yüzünden şart oldu.
Beni ruh hastası olmakla itham ediyorsunuz , velev ki ruh hastasıyım ama bu forumdaki tek ruh hastası ben değilim herhalde bu gayet açık .
Ayrıca en azından ben zararsız bir deliyim kimseye terbiyesizce yazılar yazıp
ağız dolusu hakaretler , küfürler etmedim .
Kimseye zarar vermekten kaçındığım gibi en azından iyi bir insan olmaya çalıştım herzaman .
Buradan hareketle bundan sonra buradan kim olursa olsun isterse 24 saat bana küfretmeye devam edebilir . Kötü söz sahibinindir neticede , kimseye de cevap vermeyeceğim .
Yine ek olarak ismi ne olursa olsun , kim olursa olsun karanlığa küfretmeyi bırakıp
karanlığı aydınlatmak için bir mum yakmakla mükelleftir .
Yani benim gibi kötü adamları ! kovaladıktan sonra hazır boş bir topikde varken
değerli fikir ve görüşlerini insanlarla paylaşarak faydalı hizmetlerde bulunmalılar ;
ki insanlar bir daha benim gibi ruh hastalarının ve kötü adamların elinden zarar
görmesinler . Bugüne kadar ne zarar gördükleri belli değildir zaten . . .
Bu vesileyle herkese sevgi ve saygılarımı sunarım .
" ALLAH " herkesin yolunu açık etsin .
Syn Gnome
ve
burda analiz ve öngörülerini paylaşma cesareti gösteren arkadaşlar,
Foruma katma değeri SIFIR olan, üstüne üstelik forumun değerli
analiz ve öngörüde bulunan eski yeni tüm forumdaşlara saldırı,hakaret
ve itibarsızlaştırma ne ilk ne de son karşılaşılan bir durum.
Kayıtlı kayıtsız en az 500 kişinin takip ettiği, bir forumda
Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.
syn gnomenin dediği gibi
ALLAH " herkesin yolunu açık etsin
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri