...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
77300
76375
75825
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
77300 aşağı geçildiğinde ilk formasyon hedefi minumum 75555 görünüyor.![]()
benim düşüncem formasyon gereği genişleyen üçgenin üst bandına dokunduk ve aşağı daha önceki dibin 74xxx altına bir iniş sonrası tepki olcek.arada oluşacak cılız tepkiler sadece tepki olarak kalacak.
77300 kırması farklı kırmaması farklı,...
kırmaz ise merdiven bozulmuyor
böyle gelişen bir durumda gözler 77825 e bakmalı,...
77825 üstü kalışlarda bu gözler yeni tepe isteyecek, kural bu , bu tepe gelmediği müddetçe 77300 hep potaya giriyor,..
tepe 79475,
kırılacak yer 77300,
2175 puvan, dolayısı ile arada verdiğim değerler önem arz eder,..77825 gibi,...diğeri 78475,...
ben 77200 deki stobumu kaldırdım, stop koymak çok rahatsız ediyor beni...
zararına/karına oynamaya devam,...
77400 maliyet, 77300 kırıldığında zarar başlamış olacak,...
kırılmassa kara devam,...
BİST100 endeksde bu gün yada yarın 62800 civarlarına kadar olası bir geri çekilme bekliyorum.![]()
şimdi bu mevcut durumu,
nedir 5 lik tepe/dip analizinde yazdıklarımızı hızlı günlük macör sistemle bağlayalım,...
hızlı sistemde, TG ler sata geçti,....
ama dünkü dip olan 78150 de ve dünkü kapanış 78200 de, TG ler al konumunda idi,...
5 lik tepe/dip analizinde ki, 77825 üstünde buna bakacağız,..TG lere,..tekrar ala geçiyormu,...veya nerden geçiyor,..
erken kalksa idik yakalar verirdik,..ama şimdi bunu beklemek durumundayız,..
o halde 77825 yukarı geçilmeden buradada sat devam edecek diye düşünülmeli,..
yine sadece bu defa hızlı sistemi analiz edersek,..
hızlıda üç durum,
gri tetik indikatörün
bir alış veya satıştan sonra bant içine geri dönmesi, öncü sinyal
devam eden alışta veya satışta bant dışına çıkması,.kesinleşmiş durum
alışa fiyatın altına düşmesi, satışa fiyatın üstüne çıkması, öncü sinyal,..
yukarıdaki graftan devam edersek
satışın devam etmesi için indikatörün fiyat üstüne çıkması, fiyatı tepelemesi ki bu fiyatlardaki devam eden düşüşle sağlanabilir, yine bant içindeki mavi saykıl indiğin üstüne devam etmesi gerekli,...
bunlar ilerleyende satışların güçleneceğini hep gösterecek gelişmeler,...
demekki öncü sinyal durumundayız, kesinleşme yok,...
ve bu durumun 5 lik yeri tepe/dip analizinde 77300 e 77825
hızlı sistem neticede
3 periyodda 3000 puvan hedefli, bunu aldı zaten,..
1-----
sabah 77325
az önce 77350
tuzak kuruyor bana göre.
77800 sabahki tepkinin tepesi
77800 geçerse dediğin gibi amma bu seferde önüne sabahki verdiğim boğa seviyesi çıkacak 78200
yani boğların işi bugün biraz zor
kesin long açma yeri 78200 üstüdür
geçemezse kucağıma gelecek pala
2-----
boşuna 79475 short stop
77600 kaar al yeri demedik
şimdi palanın dötünü yine bağladık bu sefer 77600 lerde
77300 ü kırarsa hop kucağımıza
78200 üstünde boğalar gol atabilir bende longa geçebilirizm haberiniz olsun
tabi durumlara bakacaz o zaman
şimdilik alışlar
75800
76200 de bekliyor
ÜSTAD RAKAMLAR ANCA BU KADAR UYUŞUR
sanki sizin sistemi kullanıyor gibiyim
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri